2777
2789
عنوان

شوهرم قرص خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2341 بازدید | 87 پست

فیلمشه نترس

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد التماسش کردم گریه کردم گفتم نخور بخشیدمت برو بالابیار هرچی خوردیو الانم گرفته خابیده😭

خب تو چتو خوندی؟ چی بود توش؟

نگران نباش ببرش بالا بیاره

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

پاشو زنگ بزن اورژانس شوهرت قرص خورده بعد نشستی اینجا تاپیک میزنی؟ نمیدونی اینجا چی بهت میگن؟ همه میگن ب درک بزار بمیره و طلاق بگیر پاشو برو زنگ بزن اورژانس بعدش بشینین باهم مشکلاتتون رو حل کنین 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
نع قربون صدقش رفته بود باهم تصویری حرف زدن . زنه خرابه همه میشناسنش

اوه پ بهت خیانت مکنه.

خب حق با توعه حرسشونخور

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
هیچ حرفی نداشت فقط میگفت متاسفم واست ک گوشیمو چک میکنی . بهش گفتم توضیح بده بگو اشتباه میکنم 

😔😔😔😔😔😔💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
جلو چشم خودت خورد؟شاید نخورده؟اگر ندیدیش ممکنه نخورده باشه وانداخته باشه بیرون حالا مگه پیامش چی بو ...

اره جلو چشم خودم . زنه خرابه شوهرم داره شوهرمن قربون صدقش رفته بود تصویری حرف زده بودن