2777
2789
عنوان

خانما ی با سلیقه ی لحظه بیاید

83 بازدید | 12 پست

سلام ب همه من میخام پنیر درست کنم شیر شاید پنج کیلو باشه .چ دوشی ساده تره و بهتر پنیر درمیاد؟بعد باید شیر بجوشد یا نه؟

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شير  رو بجوشونيد بهش ي كيلو ماست و يه ملاقه سركه سفيد اضافه كن بعد صبر كن تا اب پنير دربياد و بهم ببنده بعدش تو سينك ي ابكش بزار توش ي پارحه توري تميز شيرو بريز توش  گره بزن روش ي جسم سنگين بزار چند ساعت بمونه

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊
شير  رو بجوشونيد بهش ي كيلو ماست و يه ملاقه سركه سفيد اضافه كن بعد صبر كن تا اب پنير دربيا ...

يك كيلو نيم

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊
شير  رو بجوشونيد بهش ي كيلو ماست و يه ملاقه سركه سفيد اضافه كن بعد صبر كن تا اب پنير دربيا ...

با قرص پنیر درست کنم چطوره؟نمیشه شیر بجوشد بعد بزارم ی کم خنک شه بعد قرص و بندازم داخلش؟آخه با قرص میگه نباید شیر بجوشه

شیر نباید بجوشه!! باید یکم گرم بشه ولی ن  زیاد! من مامانم با قرص پنیرارو درست میکنه

اینجور خطر ناک نیست؟آخه شیرم محلیه؟جز قرص الان چیزی در دسترس نیست.اگه درستش نکنم تا فردا شیرم ترش میشه

با قرص پنیر درست کنم چطوره؟نمیشه شیر بجوشد بعد بزارم ی کم خنک شه بعد قرص و بندازم داخلش؟آخه با قرص م ...

با قرص خوشمزه نميشه عزيزم

شما فك كن ماست بريزي چقدر طبيعي و خوشمزه تره مخصوصا ماستي ك خودت درست كردي با شير پرچرب

مامانم خودش درست ميكنه وقتي پنير ميريزه دو روزه تمومه من همون اول نصفشو ميخورم عاليييي

اینجور خطر ناک نیست؟آخه شیرم محلیه؟جز قرص الان چیزی در دسترس نیست.اگه درستش نکنم تا فردا شیرم ترش می ...

حتما بجوشوون

اینجور خطر ناک نیست؟آخه شیرم محلیه؟جز قرص الان چیزی در دسترس نیست.اگه درستش نکنم تا فردا شیرم ترش می ...

شير ترش پنير درست ميكنن

با قرص خوشمزه نميشه عزيزم شما فك كن ماست بريزي چقدر طبيعي و خوشمزه تره مخصوصا ماستي ك خودت درست كرد ...

پس با ماست درست میکنم. ممنون عزیزم