2777
2789
عنوان

برای چی ارایش میکنین؟

290 بازدید | 34 پست

قسمتون میدم درست تیک بزنین.تعارف نداریم که

تعداد رای : 45
نظرسنجی
برای دل خودم
21
46%
برای اقایون از جمله همسر و ...
5
11%
چون بدون ارایش زشت به نظر میام
7
15%
برای زیبا تر بودن مقابل خانم های دیگه
12
26%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آرایش نمیکنم

نهایت یه رژ

اگه جمعه ها که شوهرم خونست بخوایم بریم جایی اون موقع آرایش میکنم در حد نرمال چونکه شوهرم دوست داره فقط ، انقدر ساده م که حرص مادرشوهر و خواهرشوهرم درمیاد میگن توروخدا بعضی وقتا به خودت برس 😂🤣

من ارایش نمیکنم  ولی دلیل اصلیه اکثر ادما کمبود اعتماد به نفسه

دليل نميشه شما ارايش نميكني ,بقيه ميكنن اعتماد بنفس ندارن .خيليا تا جايي ك من ميدونم براي دلشون اينكارو ميكنن .اونايي اعتماد بنفس ندارم با ارايشم درست نميشن.😊😊😊😊😊😊😊

من خودم حس میکنم برای رقابتیه که با هم داریم برای دیده شدن.البته الان به بقیه بر میخوره ولی خب حقیقت ...

بله اونم یکی از دلایلشه

ولی وقتی یکی ارایش میکنه ینی چی؟ ینی من با این رژ و ریمل و هایلایتر زیبام

بدون اینا زشتم 

ولی متاسفانه تو کشور ما اکثرا طوری جا افتاده که زن و دختر باید حتما ارایش کنه تا زیبا بشه

تا ملت یه عکس عروس رو میبنن که کم ارایش داره میگن چقد ضایعس انگار خودش تو خونش خودشو اماده کرده

اکثر مردم ما فکر میکنن هرچی ارایش بیشتر , زیبایی بیشتر ... متاسفانه!

شاید پول خوشبختی نیاره ، ولی بی پولی قطعا بدبختی میاره . "درخواست دوستی ندید" 

نمیکنم اگر هم بکنم برای خودمه 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
دليل نميشه شما ارايش نميكني ,بقيه ميكنن اعتماد بنفس ندارن .خيليا تا جايي ك من ميدونم براي دلشون اينك ...

عزیزم خیلی تاثیر داره 

من ادمایی رو میشناسم که بدون ارایش بیرون نمیان

میترسن مردم با قیافه ی واقعیشون ببیننشون!!

شاید پول خوشبختی نیاره ، ولی بی پولی قطعا بدبختی میاره . "درخواست دوستی ندید" 
ايول 😍😍😍😍😍😍😍هركاري ك براي دلت باشه به ادم مزه ميده 

دقیقا 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

اخه چرا اگ واسه دلشون تو خونه ارایش نمیکنن

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌