2777
2789
عنوان

خاطره هاتون ازخواستگاری(ازجمله:😍 و 😂 و😐)بریزین وسط😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 60 پست
😁😂😂 منم یدونه نصفه نیمه داشتم که با واقعیت ها روبروشون کردم و و قبل از اینکه رسما بگن می خ ایم ب ...

ولی حال میده ها پز بدی پیش خانواده شوهر😂😂

خدا جونم اگه میشد ب جز برکت  حرکتم از خودت میشد ممنونت میشدم🙂😓........................................                             متعهدم‌ به‌ دوست‌ داشتن تو تا ابد♡...
ولی حال میده ها پز بدی پیش خانواده شوهر😂😂

😂😅

حالا فرض کن جلوی خود همسرم بود... بنده خدا ها فکر کرده بودن داداشم هستش داشتن منو ازش خواستگاری میکردن... از طرفی اون بنده خدا هی تند تند از خصوصیت های فامیلش میگفت همسرم هی میگفت ترجمه کن منم بفهمم منم داشتم از خنده و خجالت غش میکردم😂😂😂 

لطفا اکانت پاک شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم... ببخشید اگه ناراحت شدی😔😔 ان شاالله که بهترین ها برات پیش بیاد😊😊

انشالله🥺

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

دوست ندارم یاد اوری شه...

سلام سلام خوشگلا😍منو اگه تو تاپیکای خیانتی مادر شوهری نامردی کتکی کلا انرژی منفی دیدین حق داری بزنید تو ملاجم لطف کنین اگه فراموشم شد یادم بندازین😉😘عاشقتونم

منوهمسرم حدوده دوماه اینا دوست شدیم قبلشویگم ک فامیل دور هستیم من گفتم ک ازدوستی اونم بافامیل خوشم نمیاد اگ قصدت جدیه ک گف اره میخامتو یمدت حرف زدیم خیلی مشگلات پیش اومدبرامون خیلی عاشق هم شده بودیم طوری ک کل فامیل فهمیده بود چون یبار بعد بله برون بین مابهم خورد ولی ازهم نگذشتیم حتی من افسرپه هم شده بودم اونم یجوردیگ .. بعد مدتی دوباره بهم اومدیم هرکاربود کردیم بالاخره ب هم رسیدیم الان یکسالونیمه کنارهمیم یه نینی ۸ ماهه هم داریمو ازتون میخام ک دعاگنین زندگیمون همیشه پایدارباشه ممنون. . 

و بهی نستعین😂

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
منوهمسرم حدوده دوماه اینا دوست شدیم قبلشویگم ک فامیل دور هستیم من گفتم ک ازدوستی اونم بافامیل خوشم ن ...

عزیزم ان شاءالله بمونید برای هم و زندگیتون پر برکت و پر از عشق باشه همیشه 😊😍☺️

ان شاالله کوچولوتون هم آینده ای درخشان داشته باشه و عاقبت بخیر بشه😊😊

لطفا اکانت پاک شود
عزیزم ان شاءالله بمونید برای هم و زندگیتون پر برکت و پر از عشق باشه همیشه 😊😍☺️ ان شاالله کوچولوتو ...

قربون دهنت توهم همینطور گلم ، حالا جالــبیـشو  واست بگم ک اول ک هیچ حسی نداشتم بهش بخاطر پرویی تمامش ک من اینستا داشتم عکس خودمو میذاشتم شوهذمم خیلی غیرتیه! گوشیمو گرفت گف میشه قفلشو بازکنی ببینم بازکردم و رف اینستام عکسامو پاک کرد و من هنگ کردم گفتم ب چ اجازه ای ب خودت جرات دادی میخندید و من بعده رفتنم گفتم کدوم زن بدبختی میخاد زن این بشه😂😐 درعین انگری بودنم خخ

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
قربون دهنت توهم همینطور گلم ، حالا جالــبیـشو  واست بگم ک اول ک هیچ حسی نداشتم بهش بخاطر پرویی ...

منم همسرم استادم بود تو دانشگاه خیلی هم سختگیر بود ۳ سال تمام هم سر مسائل مختلف فقط دعوا و بحث داشتیم باهم یروز یکی از بچه ها برگشت بهم گفت شما ها یا همدیگه رو می کشین یا عاشق هم میشین غیر از این ۲ تا نمیشه منم به شوخی گفتم گزینه سوم با عشق میکشمش😂😂😂

لطفا اکانت پاک شود
منم همسرم استادم بود تو دانشگاه خیلی هم سختگیر بود ۳ سال تمام هم سر مسائل مختلف فقط دعوا و بحث داشتی ...

گیرمیداد بهت؟ خخخخ

ماهنوزم خیلی بحث میکنیم لج میکنبم خخ

شما الان توچ مرحله ای هستین؟

واییی منم موقعی که خواست از مادرم منو خواستگاری کنه (به مامانم همه چیز رو گفته بودم و اصلا باعثش مام ...

چه خواستگاری مجازی قشنگی😍😍

ایول به مامانتون که اینقد پایه هستن😄

خوشبخت بشین ان شاء الله 

ممنون خانمی توکل بخدا

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
گیرمیداد بهت؟ خخخخ ماهنوزم خیلی بحث میکنیم لج میکنبم خخ شما الان توچ مرحله ای هستین؟

چه جورم😅 البته خودم هم تنم میخارید ها😅 بحث علمی، ملیتی، دینی خلاصه هر چی میگفت منم تو جواب یه چیزی داشتم بگم😂😂😂

ما ۳ سال مزدوجیم و تو مرحله عاشق و معشوق بودن به سر مببریم😍😅

لطفا اکانت پاک شود