2777
2789
عنوان

خاطره هاتون ازخواستگاری(ازجمله:😍 و 😂 و😐)بریزین وسط😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 60 پست
وایییی استرسم گرفت عشقم اولین نفر که قراره بیاد خواستگاریم اصلا نمیدونم چه جوری پیش خواهد رفت😄 ذ ...

واییی منم موقعی که خواست از مادرم منو خواستگاری کنه (به مامانم همه چیز رو گفته بودم و اصلا باعثش مامانم بودن که دفعه سوم بله رو با خیال راحت دادم) خیلی استرس داشتم مجازی بود خواستگاری ما من تو اتاق خودم تو خوابگاه همسرم تو خونش و مامانم اینا هم خونه😅 اصلا یه وضعی بود😅😅

ان شاءالله که به خوبی پیش بره و هر چی صلاحت هست و بهترین ها برات پیش بیاد😊😊😊

لطفا اکانت پاک شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو خواستگاری قیافم 😢 بود بعد که داماد رو دیدم  قیافم🥰 اینطوری شد  🤣🤣🤣

😂😂😂

ان شاءالله خوشبخت باشین و فندق کوچولوتون سالم و صالح باشه😊😊

لطفا اکانت پاک شود
خانواده شوهر من یبار خاستگاری کردن تلفنی من گفتم نه  بار دوم که زنگ زدن چون بابام راضی بود قبول ...

اوه اوه😅

حالا هردوتون همو پسندیدین دیگه؟😊

لطفا اکانت پاک شود
ازدواجمون سنتی بود اولین بار که اومده بود خونمون من که اومدم تو اتاق نگا کردم که کجا بشینم منو که می ...

😅😅

ان شاءالله خوشبخت باشین همیشه😊😊

لطفا اکانت پاک شود
ببخشید میشه بپرسم شما چه رشته ای خوندی؟ و الان شغلتون چیه؟ و همسرتون؟

هر دو پزشکی خوندیم البته من هنوز فوق تخصصم رو نگرفتم و در حال تحصیل برای اون هستم😊🙈

لطفا اکانت پاک شود