2777
2789
عنوان

فرهنگ خانواده ها در ازدواج

208 بازدید | 37 پست

سلام دوستان 

من قبلا هم اینجا گفتم که دوست دارم خانواده همسر ایندم طرز فکر و اعتقاداتشون شبیه به خودم باشه چون خودم گاهی سر این مستئل با خانواده خودم تنش دارم به خاطر تفاوت ها و نمیخوام بعد از ازدواج دوباره با خانواده و خود همسرم تنش داشته باشم

حالا یه آقا پسری هستن که با خانواده خواستگاری اومدن...من ایشونو از قبل میشناختم و به هم علاقه داریم..از لحاظ موقعیت مالی و اجتماعی هم شرایط خوبی دارن...تا اونجایی هم که از همدیگه شناخت داریم همه جوره به هم میخوریم و همو دوست داریم و خانوادش هم تا حدی شبیه به چیزی که من هستم هستن..و خب مشکلم اینجاس که من خانواده نسبتا مذهبی دارم به خصوص مامانم...بابام با این شرایط اوکیه و مشکلی نداره که مثلا بریم تو جمعی که با خانواده ما سبک پوشش و عقایدشون متفاوته...اما مامانم چادری و محجبس اما مثلا مامان اون اقا خیلی امروزی میگرده و حجاب نداره و خب تو جمع های خانوادگیشون اصلا روسری سر نمیکنن..منم خود واقعیم اینجوریه و شبیه خانواده این آقاست عقاید و تفکراتم ولی خب جلوی مادرم همیشه تا حدی رعایت میکنم اما حتی جلوی مامانم محجبه نمیشم فقط پوششم رو یکم پوشیده تر میکنم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

اینم بگم نه مادر و خواهر اون اقا نه خود من اصلا لباسای باز نمیپوشیم...فقط حجاب مو نداریم 

حالا به نظرتون اگر بخوام جواب مثبت بدم مامانم مخالفت میکنه؟..و اگر هم الان رضایت بده بعدا مشکلی پیش نمیاد؟

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم نه مادر و خواهر اون اقا نه خود من اصلا لباسای باز نمیپوشیم...فقط حجاب مو نداریم  حالا ...

شاید بعدا بهت حرف بزنه ولی ن اینکه مشکل ب وجود بیاد البته باید ب مادرت بگی ماکه مادرتو نمیشناسیم

وای خوبه که یکی پیدا کردی عین خودت محکم بچسب

من خودم که مشکلی ندارم..میترسم بعدا از طرف خانوادم به خصوص مامانم مشکل پیش بیاد

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

خب پدرتوت که مشکلی نداره بعدش هم

مهم خودتون دو تا هستید دیگه بقیه افراد زیاد مهم نیستن

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
خب با مامانت صحبت کن نظرشو بپرس دیگه من مادرشوهرم مذهبیه ولی من نیستم ولی مشکلی نداشتیم

خب مامانم ترجیح میده من با کسی ازدواج کنم که خانوادش مثل خانواده خودم باشن تا حدودی و نماز بخونن به خصوص خود پسره...حالا من خودم نماز میخونم ولی اون اقا فقط گاهی دست و پا شکسته

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
حجاب که زورکی نمیشه....بعدم ب مامانت چه که اون خانم روسری نمیپوشه خونشون😐😕

نه بابا مامانم که فعلا حرفی نزده..بعدشم کاری به اون خانم نداره که چرا روسری نمیپوشه که😂

مثلا ممکنه بگه تو همینجوریشم حجاب درست حسابی نداری بعد بری تو این خانواده که با ما متفاوتن از این چیزی که هستی هم بد ترمیشی و از این حرفا

منم قبول دارم حجاب و این چیزا زوری نیس اما فقط نگرانم که نکنه مشکلی پیش بیاد همین

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍