2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😟😐😩😒😒😒😒😤 این دیگه عکس نیست داستانه هاااااااااا

خب داری زندگی یه نفر رو تعریف میکنیم ها

خب خوشگلا میخواستم بگم که من و دیگه یادتون بمونه من پاندای مهربونی هست⁦❤️⁩😁 اما از درون کونگ فوکاری بیش نیستم🙄😁

نمیدونم باز چرا میام تو این سایت لعنتی چرااااا همش به خودم فحش میدم دیگه نرم تو نی نی سایت شدم مث معتادها عه خدایا کاری کن من این سایت کوفتی را دیگه باز نکنم

همیشه در حال تلاشم ،هر روز موفق تر از دیروزم...

2 روز بعد  از اینکه توی ای سی یو بود محمد فوت میکنه

هنوز نتونستیم به جای خالیش کنار بیایم . دوقلوهاش عکس باباشون رو که میبینن همش میگن بابایی بابایی

این اتفاق که افتاد برای خودم ثابت شد که همیشه پول خوشبختی نمیاره خواهرم با میلیارد میلیارد پول تنها و ناراحت میگه بعد از 15 سال بچه دار بشی بعد بابا نداشته باشن.

پدر و مادر محمد هم از سهم خودشون از ارث گذشتن همرو به خواهرم و بچه ها بخشیدن.

یا حضرت ابوالفضل خدا همه رو ازشر این بیماری درامان کنه هرکی میخونه صلوات بفرسته برای سلامتی خودمون وخانواده امون 

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...