2777
2789

من حس میکنم بد ۳ سال براش عادی شدم 😔

دیگ واقعا حرفی برا گفتن نداریم باهم اون خیلی ساکته و از اولم صحبتا و شیطونیو انرژی از طرف من بود ولی دیگ الان خودمم انرژی ندارم اولا اون یکم بهتر بود الان سرد تر شده درونگراس شدید من برونگرام کاملا 😔 صحبتامون شده ۵ دیقه چتامون شده ۱۰ دیقه همه روابط بد طولانی شدن این جوری میشه؟ یا ما رایطمون مشکل داره؟😔 دوس داریم همو ولی دیگ همه چیه همو میدونیم همش میگم الان اینجوریم بریم ازدواج کنیم چی میشه دیگ😢

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لاناتیا چجوری۳سال دوس میمونید😐😂

و خدایی که به شدت کافیست⁦♥️⁩ دل بسپار به حکمتش🍃عاشق کمک کردنم😍من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن،هر ثانیه در حالِ تلاش باشم.یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم.یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم.یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی هایِ بی توقع نیست.و من خوب خواهم بود،حتی اگر همه ی جهان بد باشند،و من امیدوار خواهم بود،حتی اگر یاس و نومیدی،بر پیکره ی عالم،سایه گسترده باشد و من موفق خواهم شد،حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست.من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم،این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !
جانم عزیزم؟ من پیشکسوتم تو این مورد

شمام بد چن سال دوستی عادی شدین برا هم صحبتاتون کم شد؟ 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

خب زودتر ازدواج کنید البته اگه واقعا قصد ازدواج داره

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

ما دوسال و نیمه باهمیم انقد کار میکنه و خسته میشه دیگه نمیتونم خیلی چت کنیم فقط یه ساعت شب و یه ساعت ظهر همین 

داره واسه عروسی پول درمیاره🤦🏻‍♀️🤗

اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم  .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌

دیگه اوایلش حرف زیاده بعد کم میشه مانامزدم بودیم حرف کم میاوردیم😂😂البته ماهردو کم حرفیم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

خوب اصلا دوستي چيه اونم طولانيش !

نه مسووليتي نه رفت و آمد خانوادگي ،نه خريد و آشپزي و ....

قصد ازدواج داريد بعد يه مدت كوتاه آشنايي نامزد كنيد و اگه شرايط اقتصادي متوسط رو به بالا داريد زودتر ازدواج كنيد

چرا ازدواج نمیکنید سه سال خیلیه

نمیخوام ازدواج کنم تازه دارم داره ۲۰ سالم میشع نمیخوام تا ۲۶/۲۵ سالگی ازدواج کنم 

لاناتیا چجوری۳سال دوس میمونید😐😂

من ۷و۹سالم شنیدم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم