2777
2789
عنوان

عقب انداختن و آمپول پروژسترون

202 بازدید | 11 پست

سلام دوستان، تا حالا یک ماه تأخیر داشتین و آزمایش و بی بی چک منفی باشه؟ 

من الان 5 روزه آمپول پروژسترون زدم ولی هنوز پری نیومده، من از 20 اردیبهشت دیگه پری نشدم، بعد از 13 روز تأخیر آزمایشم منفی بود که رفتم آمپول زدم و هنوز نشدم، در ضمن قبل از آزمایش سونو هم رفتم کیست نداشتم، تنبلی تخمدان خیلی کم فقط سمت چپم بود و گفت بقیه همه چیز نرمال و خوبه و مشکلی نبود خداروشکر 

کیا مثل من بودن، اونایی که پری شدن و اونایی که نشدن و باردار بودن لطفا تجربه خودشون بگن، ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر بچه اولم اینتوری شدم  کلی عقب انداختم و رفتم آز که منفی بود آمپول زدم بعد از 10 روز بازم ...

ای جان، خدا براتون حفظش کنه، 

چند روز عقب انداختین بعد رفتین آزمایش منفی بود؟ 

سونو هم رفته بودین؟ علائمتون بعد از آمپول پروژسترون چی بود؟ 

من دوهفته عقب انداخته بودم بتام رو یادم نیست ولی زیر 5 بود. بعد از آمپول هم علائمی نداشتم. تو اون فا ...

مرسی از اینکه تجربه تون گفتین 

من بعد از زدن آمپول، روز اول درد داشتم، اما تموم شد و تنها دردم الان سنگینی و درد  سینه هست

دلیل اینکه تا اون موقع آزمایشتون منفی بود چی بود؟ 

دکتر که دلیلی نداشت ولی من چون بخاطر تنبلی تخمدان یه قرص گیاهی به اسم ویتاگنوس میخوردم  میگفت شاید بخاطر اونه که سطح هورمونات رو تغییر داده