2777
2789
عنوان

خیانت شوهر دوستم 😔

395 بازدید | 28 پست

سلام خانوما 

دوستم همسرش در حد چت بهش خیانت میکنه تو این ۶ ۷ سال سری دومه که مچشو میگیره 

چند روز پیش مچ شوهرشو گرفت مشکلی هم باهم ندارن نمیدونم چرا همسرش بهش خیانت میکنه زندگی خوبی هم دارن همو هم دوست دارن ولی متاسفانه این اتفاق افتاده 

سری قبل به روی شوهرش آورد و با هزار بدبختی بخشیدش ولی این سری به روش نیاورد گفت میخوام غیر مستقیم متوجه اشتباهش کنم 

همسرشو دوست داره نمیخواد جدا شه ی راه حل بدید کسایی که این اتفاق براشون افتاده تا دیگ تکرار نکنه 

به نظر شما چیکار کنه ؟

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم چت کردن یه نوع اعتیاده ب نظرم اگه تو گرو هها باشه طرف اشنا باشه اون به بحث دیگه:(

،امین_داداش ،چگوارا سابق هستم:) ... حالا امین جونتون برگشته :) خواستند مارا تعلیق کنن غافل اینکه بذر بودیم؛) ......اقا سو تفاهم پی نیاد ما سر ب زیریم ب خداااا ما را گزارش نزنین یه چندتا بحث کردن و داشتن اختلاف نظر چیه مگه نباشه باید شک کرد!.... ودر اخر تشکر میکنم از نی نی یارها مخصوصا شبش که ما رو مورد عنایت قرار دادن و تعلیق نکردن  و به اخطار بسنده کردن کوچیک همتونم هستم:) واقعا چرا تاپیکام رو تعطیل میکنین😑عضو ستاد مبارزه با مرد ستیزی. بقیش یادم اومد میگم
یه دلیل داره اونو پیدا کنه و درستش کنه تا خیانت نکنه 

به نظرتون چی میتونه باشه 

قبلا خیلی باهم مشکل  داشتن ولی جفتشون خیلی تغییر کردن بخاطر هم 

الانم خیلی بهم دیگ‌محبت میکنن و توجهشون بهم زیاد شده 

ولی هرچی فکر میکنه به نتیجه نمیرسه

چی بگم چت کردن یه نوع اعتیاده ب نظرم اگه تو گرو هها باشه طرف اشنا باشه اون به بحث دیگه:(

نه آشنا نیست انگاری بیرون با یارو آشنا شده در حد ی بار همو دیدن 

بزار واقع بینانه بهتون بگم.

وقتی زنش ب روش اورد و این اقا بازم تکرار کرده

هیچوقته 

هیچوقته 

هیچوقت این ادم درست بشو نیست.

ادامه خواهد داد همچنان.

وقتی هم اینکارو میکته هیچ نمیشه پیش بینی کرد ک فردا پسفردا خیانتای بزرگتری نکنه.

دوست شما یا باید کلا بیخیال بشه و چشمشو روی هر نوع خیانتی ک میبینه ببنده، یا که واسه زندگیش تصمیم جدی بگیره

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
نمیدونم چرا احساس کردم مشکل خودتو از زبون دوستت گفتی

من ابایی ندارم از گفتن مشکلم 

مشکل خودم باشه میگم این همه آدم خیانت میبینن من خودم هم خیانت دیدم 😔😔

به نظرتون چی میتونه باشه  قبلا خیلی باهم مشکل  داشتن ولی جفتشون خیلی تغییر کردن بخاطر هم& ...

من شوهرشو نمیشناسم خیلی از مردا تو مجردی با دخترا چت میکردن و عادت کردن تو متهلی هم ادامه میدن من جاش بودم یه کار میکردم که دیگه وقت نکنه با اونا چت کنه و سرش شلوغ باشه 

خلاصه از گگوشی دورش میکردم 

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
بزار واقع بینانه بهتون بگم. وقتی زنش ب روش اورد و این اقا بازم تکرار کرده هیچوقته  هیچوقته&n ...

دقیقا منم بهش همینو میگم چون به آدم خیانت کار هیچ اعتمادی نیست 😕

شوهرش کلا ذاتش این مدلیه و نمیشه درستش کرد بعدش شما چطور اینقدر با اطمینان میگی در حد چت کردن! مرد ...

نه از حرفاش فهمیده بود بیرون مث اینکه دیدن همو سری قبل در حد چت بوده

نمیدونم چرا احساس کردم مشکل خودتو از زبون دوستت گفتی

خوب حتی اگه اینطور باشه چ لزومی داره ادم فصولی کنه ایشون اگه می خواستند از زبون خودشون مشکلشون رو عنوان میکردن ...این کار درست نیس اصلا ..فرضا مشکل خودشون  باشه ب حال دیگران چ فرقی داره..

نه آشنا نیست انگاری بیرون با یارو آشنا شده در حد ی بار همو دیدن 

بره با مشاور حرف بزنه

،امین_داداش ،چگوارا سابق هستم:) ... حالا امین جونتون برگشته :) خواستند مارا تعلیق کنن غافل اینکه بذر بودیم؛) ......اقا سو تفاهم پی نیاد ما سر ب زیریم ب خداااا ما را گزارش نزنین یه چندتا بحث کردن و داشتن اختلاف نظر چیه مگه نباشه باید شک کرد!.... ودر اخر تشکر میکنم از نی نی یارها مخصوصا شبش که ما رو مورد عنایت قرار دادن و تعلیق نکردن  و به اخطار بسنده کردن کوچیک همتونم هستم:) واقعا چرا تاپیکام رو تعطیل میکنین😑عضو ستاد مبارزه با مرد ستیزی. بقیش یادم اومد میگم