2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش احساس میکنم برم زایمان کنم فلج میشم هی میگم کاش بچرخه سزارین کنن

دلتو خوش نکن.جوجه شیطون من۳بار تاحالا چرخیده.الانم باز بریچ شده کلی نذر ونیاز کردم همینطور بمونه😁

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
دیسک کمربعداززایمان بچه اولم گرفتم طبیعی الان بارداری دومم کمرم خیللللی درد میکنه هیچ کاریم نمیتونم ...

من لگن درد گرفتم😂 نمیدونم بخاطر چیه . دو هفتس وقتی میشینم پا میشم درد داره.

خدایاشکرت
دلتو خوش نکن.جوجه شیطون من۳بار تاحالا چرخیده.الانم باز بریچ شده کلی نذر ونیاز کردم همینطور بمونه😁

وای نگو من همش دعا میکنم بچرخه سزارین شم طبیعی خیلی سخته

تواین رواز ب نظرتون رابطه داشتن کمر دردو بیشترمیکنه

ریسک نکن.من از۲۲ آذر تا این لحظه......هیچی.ممنوع هم نبود برام.جفتمم خلفی.فوقانی بود.لکه بینی اینام نداشتم ولی ریسک نکردم

ریسک نکن.من از۲۲ آذر تا این لحظه......هیچی.ممنوع هم نبود برام.جفتمم خلفی.فوقانی بود.لکه بینی اینام ن ...

آخه این شوهرم ول کن نیست بخدا هرچی میگم کمرم درد میکنه اذیت میشم انگار ن انگار دیگ دیشب خیلی اذیت شدم گفت امشبو بیخیال میشم چیکارش کنم خیلی ش... 

دلت پسر میخواد ؟ من دلم دختر میخواست قسمت نشد

آره والا ازخدا ک پنهون نیست از شما چ پنهون گفتم حامله شم ی پسرم بیارم دیگ نمیتونم طبیعی زایمان آدم میره اون دنیا ب خدا

میگم جفت انتریور چطوریه؟ ی نوع قدامیه فک کنم .  ممکنه سز بشم؟

اره قدامیه.اگر پایین باشه وسر راه برش سزارین یکم خطرناکه چون باعث خونریزی میشه مگر اینکه خیلی به راست یا چپ متمایل باشه