2777
2789
کمردردت مث پریودیه؟؟

نه وسط کمرمه.چون گودی کمر داشتم شکمم بزرگ شد فشار بیشتری بهم آورد وزنمم بعد اینهمه سال که۴۸بود بالا رفت دیگه نابود شدم

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
نزدیک 7اینا میشم

خب پس این کمردرد اول بارداریه.حالا احتمالا تست عفونت ادرارمم با تیرویید وکمخونی وایدز وهپاتیت مینویسه برات.ولی حتما استراحت کن حداقل تا غربالگری اول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه وسط کمرمه.چون گودی کمر داشتم شکمم بزرگ شد فشار بیشتری بهم آورد وزنمم بعد اینهمه سال که۴۸بود بالا ...

میگن بیشترم اونایی ک پسر باردارن کمردرد میگیرن🙂انشالله بسلامتی و ب وقتش بغلش کنی 😘

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
میگن بیشترم اونایی ک پسر باردارن کمردرد میگیرن🙂انشالله بسلامتی و ب وقتش بغلش کنی 😘

فدات شم انشالله خودتم این روزا رو تجربه کنی حالا با کمردرد یا بی کمردرد مهم نی نیته🥰

خخخ واقعا 

بچه اولت چن سالشه؟؟چندوقت اقدام بودی؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

من گودي كمر داشتم از وقتي ام يكم شكمم اومد جلو بدتر شد و سياتيكمم درد ميگيره

بيشتر شبا دردش سراغ ادم مياد

ازونجاييكه نميتوني دارو بخوري فقد گرم نگه دار

محبوري مدارا كني

امیدوارم یعنی خوب میشم

آره نترس.اگر به پهلو کشید اون تست عفونت ادرار رو بده.اول بارداری تا بدن خودشو با شرایط جدید مچ کنه کلی حال عجیبو غریب پیدا میکنی.سه ماهه دوم همش خوب میشه تاسه ماه آخر از دماغت درمیاد😬

من گودي كمر داشتم از وقتي ام يكم شكمم اومد جلو بدتر شد و سياتيكمم درد ميگيره بيشتر شبا دردش سراغ اد ...

من یه لحظه طاقباز بشم دیگه همونجور میمونم تا یکی به دادم برسه.لگنم قفل میشه

آره نترس.اگر به پهلو کشید اون تست عفونت ادرار رو بده.اول بارداری تا بدن خودشو با شرایط جدید مچ کنه ک ...

همش احساس میکنم برم زایمان کنم فلج میشم هی میگم کاش بچرخه سزارین کنن

عزیزم بچه ت 100 درصد پسره !!! چون پسرا با کمر درد میان همش . منم داشتم هیچ چاره ای نداری شدیدترم میشه و 3 ماه بعد زایمانت برطرف میشه . استراحت کن . ماساژ هم خوبه

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش