2777
2789
عنوان

نصف شبی چی به ذهنم رسیده😄😃🤣😅

273 بازدید | 23 پست

انقد دوس دارم بدونم کیا جرئت اعتراف دارن ک مهمونی بودن تو این دوران بقیه بیان خودشونو خالی کنن😅😅😅

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا

دشمن😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما مهمونی نرفتیم اصلا 

ولی دو س بار رفتیم روستامون و اومدیم به درخت هامون سر زدیم😂

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

من همه جا رفتم اگه بگم از کل ایران تیر بارون میشم😂💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

امشب عروسی پسر عمه شوهرم بود و ما نرفتیم ولی خانواده همسرم رفتن حالا من چکار کنم با دوتا بچه اگر فردا نرم دیدن پدر شوهرم اون میاد که بچها رو ببینه اه اصلا رعایت نمیکنن

ما خونه ی مادربزرگ و خالم میریم.چون نمیتونیم بیرون بریم خواهر کوچکم خیلی افسرده شده.میریم خونه مامان بزرگم با دخترخالم بازی میکنن کمتر بهونه میگیرن

فقط طلاق

من 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️تازه نظرم اینه این بیماری حالا حاا هست با رعایت کامل  بهداشت مردم زندگیه عادیشونو بکنن اخه تا کی ممکنه ادم بیرون نره اخرش چی من نرم شوهرم همش سرکاره محاله

من ۵ماهه پدر و مادرم رو هم ندیدم  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹