2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونقدر میترسم از کرونا که   نگووووو

منم خیلی میترسیدم اصلا باورم نمیشه ما گرفتیم نه سفر رفتیم نه مهمونی نه هیچی

از دیشب اومدم تو نی نی سایت چون فقط اینجا میشه تجربه های واقعی رو خوند

و تو کامنت های اینستا

میگردم ببینم چیه چی خوب میکنه چی بد چند روزست اصلا

ولی در کل خیلی درد بدیه و سخته

منم متولد ۱۳۶۴ هستم مثل سگ میترسم از کرونا 

دور از جونت ولی نترس استرسش از خودش بدتره الان متوجه شدم

همون انفولانزاست فقط بی صاحاب عجیب غریبه یهو خوبی یهو میوفتی تو دو روز من شوهرم پسرم مامانم بابام همه گرفتیم

من باردارم ۸ ماه یهو تب کردم استخون درد شدید گرفتم تا دو سه روز بعدشم تا ۳ هفته حس چشایی بینایی نداشتم ابریزش بینی ام وحشتناک داشتم این کرونا بود ؟

من فقط دخترم دخترم دخترم‌دخترم‌ زندگیمه اول دخترم بعد برادرم بعد مادرم بعد خواهرم و پدرم رو دوست دارم
من باردارم ۸ ماه یهو تب کردم استخون درد شدید گرفتم تا دو سه روز بعدشم تا ۳ هفته حس چشایی بینایی نداش ...

ما ابریزش بینی نداریم

والا وامونده علایم هرکس با اون یکی فرق داره

تو همه یکی نیست 

بله کروناست

خوب شدم چرا شوهرم از من نگرفت ولی برادرم گرفت جان من بگو بخدا این کرونا بود

من فقط دخترم دخترم دخترم‌دخترم‌ زندگیمه اول دخترم بعد برادرم بعد مادرم بعد خواهرم و پدرم رو دوست دارم