2777
2789

سلام بچه ها من دوقلو باردارم و دیابت بارداری دارم .. میشه از تجربیاتتون بگید انسولین میزنم خطری واس بچه هام نداره؟؟؟ خیلی استرس دارم

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

گلم خودت رو ناراحت نکن و استرس نداشته باش. منم دیابت بارداری دارم و انسولین استفاده می کنم. انسولین از جفت رد نمیشه نگران نباش. فقط باید رژیمت رو رعایت کنی و انسولین هات رو درست بزنی

گلم خودت رو ناراحت نکن و استرس نداشته باش. منم دیابت بارداری دارم و انسولین استفاده می کنم. انسولین ...

چون دوقلو باردارم میگن احتمال داره زود زایمان کنم دیابتم ک دارم خیلی میترسم خدایی نکرده بچه هام چیزیشون نشه تازه ۱۹ هفته هستم🙁

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دوقلو باردارم میگن احتمال داره زود زایمان کنم دیابتم ک دارم خیلی میترسم خدایی نکرده بچه هام چیزی ...

من دو قلو ندارم ولی از وقتی فهمیدم دیابت بارداری دارم خیلی رعایت کردم خیلی پیاده روی رفتم شما هم همین کار رو بکن و از استرس دوری کن ان شا الله که بچه هات صحیح و سالم میان تو بغلت

من دو قلو ندارم ولی از وقتی فهمیدم دیابت بارداری دارم خیلی رعایت کردم خیلی پیاده روی رفتم شما هم همی ...

ممنون عزیزم همچنین شما❤❤

یعنی هیچکس دیابت بارداری تجربه نداشته کسی نیومد؟؟؟ 

عزیزم منم هفته ۲۸ فهمیدم دارم

بیشتر باید مراعات غذایی کنی من بارژیم کنترل کردم انسولین نزدم

قندناشتام معمولا زیر ۱۰۸ بود ولی گاهی به ۱۱۹ هم میرسید

سیب زمینی خیلی کم بخور خرما و شیرینی جات   قندو شکررو کلا حذف کن  برنج بخور ولی هروعده کم بخور

من برنج و سیب زمینی یه روز نیخوردم حتما قندم زیر ۱۰۰ میشد

سوپ جو قندو میبره بالا

بیشتر پایه ی غذاتو مرغ و کهو و سبزیجات بذار

روزی هم یه دونه میوه بیشتر نخور

عزیزم منم هفته ۲۸ فهمیدم دارم بیشتر باید مراعات غذایی کنی من بارژیم کنترل کردم انسولین نزدم قندناش ...

وای من خیلی میوه میخورم ولی کلا لب به قندو شکر نمیزنم شیرینیجات لب نمیزنم ولی بیشتر برنج و میوه میخورم 

وای من خیلی میوه میخورم ولی کلا لب به قندو شکر نمیزنم شیرینیجات لب نمیزنم ولی بیشتر برنج و میوه میخو ...

میوه خیلی بده برای دیابتی ها

منم زیاد میخوردم فکر میکردم مفیده اما دیابت گرفتم

برنجم فقط ناهار بخور و کمتر از قبل بخور

شب بخوری صبح ۲۰تاحداقل بالاتره

یه دستگاه قند خونم بخر من ۶ماه پیش ۱۱۵ خریدم خیلی کمک میکنه

میوه خیلی بده برای دیابتی ها منم زیاد میخوردم فکر میکردم مفیده اما دیابت گرفتم برنجم فقط ناهار بخو ...

دستگاه گرفتم هرروز باید ناشتا و یک ساعت بعد صبحانه ناهار شام چک کنم بفرستم برای دکترم

قند ناشتا و ۲ساعت بعد غذاتون چنده؟

آزمایشی ک دادم اول ناشتام ۱۰۲ بود 

میوه خیلی بده برای دیابتی ها منم زیاد میخوردم فکر میکردم مفیده اما دیابت گرفتم برنجم فقط ناهار بخو ...

پس میوه رو کم کنم خیلی میوه دوس داشم😓

برای ۱۰۲ انسولین میزنین؟🤔 من رفتم پیش دکتر داخلی که برام انسولین بنویسه گفت نمیدم رعایت کن ممکنه ا ...

دوباره ازمایش گلوکز ۴مرحله ای دادم ک گفتن نیازه بزنی