2777
2789
عنوان

خودکشی دوستم

315 بازدید | 19 پست

دوست من 20 سالشه ... به دلایل شرایط و فشار هایی فکری ک داره چند وقتیه خیلی افسرده شده ... دوبار تا حالا تا مرز خودکشی پیش رفته ولی این کارو نکرده و لحظه آخر پشیمون شده ... چند بار نانه خداحافظی نوشته ... دفعه اخر بهم گفت میخواد همه چیو عوض کنه و دیگه اون آدم قبلی نیست... ولی دوباره امروز یه ویس برام فرستاد ک دلش میخواد خودکشی کنه و خودشو راحت کنه ... و من میدونم ممکنه این قصدش جدی و خطرناک باشه ... حاضر نیست روانشناس بره و گفت دلش ننیخواد با خانوادش حرف بزنه چون اونا مسبب حال بدشن... من باید چکار کنم؟😢

با مادرش صحبت کنم ؟یا دخالت نکنم؟من واقعا ترسیدم و نمیدونم کار درست چیه

در ضمن قبلا یه دوره تحت نظر مشاور و روانپزشک بود ک من در آخز فهمیدم دوره های مشاورش رو کامل نکرده ... دارو هاش رو هم رها کرد ... گفت باعث خواب آلودگیم میشد نمیتونستم درس بخونم ... تاثیری هم نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستت افسرده شده حتمن باید بره پیش روانپزشک تا با تجویز دارو فکر خودکشی از سرش بیفته اول به روانشناس ...

خب اینکارو نمیکنه  .... به حرفم گوش نمیده؟... به مامانش زنگ بزنم؟

با مامانش صحبت کن ممکنه خودکشی کنه  باید بره روانپزشک و دارو بخوره

براش ویس دهترشو بفرستم؟... میترسم دوستم نسبت بهم بی اعتمادشه دیگه حرفاشو به منم نگه😢

اول باید ببرنش روانپزشک تا از این فاز حاد خارج بشه و بعد هم روانشناس، که روان درمانی بشه حتما با م ...

آخه داشتم باهاش حرف میزدم ... گفتم چرا ب مامانت نمیگی ... میگه اونا همش فکر میکنن من ناله الکی میکنم... یکم میترسم  مامانش باورش نشه اوصاع چقدر وخیمه و همه چی بدتر شه

به مادرش اينطور بگو ك مثلا مريم ميدونيد ك حال روحى خوبى نداره و پيش دكتر ميره و داروهاشو قطع كرده ك اين خودش تشديد كننده ى حال بدشه 

بگو ى مدت حرفاى خطرناك ميزنه و هروقت ى چيز اينطورى گفته ى دسته گلى ب اب داده بگو برام وويس فرستاده و منم همس نگرانشم 

لطفا مراقبش باشيد ...