2777
2789
خودمم برا همین دو دل شدم اما خب نماد اطمینان و شماره تلفن دفتر و ..‌. حتی از پلیس فتا هم دارن حالا ن ...

دقیقا واسه منم همه اینا رو فرستاد ه چیزیم فرستاد از کارهای شرکت مثله تبلیغات و اینا هفتمیش تایپ بود که من میخواستم 

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
اتفاقا منم چند وقت درگیر همچین چیزی ودم تو شبپور اگهی تایپیست ها رو مبگرفتم تلگرام بهشون پیام میداوم ...

اره اخه اینطور ک میگن حقوقشم خیلی بالا میوفته برا هرصفحه بین ۱۰ تا ۱۵ یا ۲۰ میدن مثلا ۱۰ صفحش میشه ۲۰۰ 🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کلاهبرداری بوده بچه ها خیلی وقت پیش راجع بهش تاپیک زده بودن منم کم مونده بود گول بخورم نی نی سای ...

منم تو گروه دوستام فرستادم گفتن بیخیال کلاه برداری چیزی شاید باشه بیخیالش شدم

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
خودمم برا همین دو دل شدم اما خب نماد اطمینان و شماره تلفن دفتر و ..‌. حتی از پلیس فتا هم دارن حالا ن ...

آدرس سایتشون رو بهم میگی؟

چون دو تاشون که خیلی تو دیوار و شیپور آگهی میدن الان نمادشون تعلیق شده

چند نفر که پول ریخته بودن و فهمیدن کلاهبرداریه ازشون شکایت کردن و دارن پیگیری می کنن

کلاهبردارن چون اطلاعاتی که قبل ثبت نام درباره ی نحوه ی کار میدن ناقصه

در واقع یه متنو برا چندین نفر میفرستن و هر کی زودتر کارو فرستاد بهش یه پولی میدن

یعنی از کلی آدم پول می گیرن ولی فقط به چند نفر آدم محدود پول میدن 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

اره اخه اینطور ک میگن حقوقشم خیلی بالا میوفته برا هرصفحه بین ۱۰ تا ۱۵ یا ۲۰ میدن مثلا ۱۰ صفحش میشه ۲ ...

اره به منم همینو گفت ...گفت تایپ عادی ۵ تا ۱۰ تومن برای تایپ سریع ۵ تا ۲۵ تومن صفحه ای

حس کردم تبلیغ سخت تره اخه ... شما الانم کار میکنی ؟ راضی هستی ؟ تو چ زمینه ای

نه تبلیغ از بقیشون بهتره 

بله ولی از اردیبهشت درگیر درسام شدم وقت نکردم ولی تا الان سه تا جذب داشتم بلافاصله برام واریز کردن

بالای ۱۰ تا جذب هم پول ثبت نام رو بر می‌گردونن

اگر دوست داشتی با لینک من ثبت نام کنی و توضیحات بیشتری بفرستم به تلگرامم پیام بده تا آیدی کانال رو بدم 

۲۰۲۰ اولین عددیه که یکبار برای همیشه به همه ثابت کرد تو عدد رند واسه کسی نریـ.دن