2777
2789

دوستان کسی این کارا رو انجام داده تا الان ؟ خیلی استرس دارم چون اولین باره میخام کار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه روش ثبت نامشون این جوریه که میگن انقد واریز کن تا بهت کار بدیم مطمئن باش کلاهبردارن

احتمالن میگه نماد کسب و کار الکترونیکی داریم که واقعن هم دارن، ولی کلاهبردارن متأسفانه 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

گفتن ک اول کار ۳۵ بریزم ب حستب و بعدش شروع ب کار میکنم و حقوقمو روزانه هفتگی یا ماهانه واریز میکنن

اعتماد نکن 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
گفتن ک اول کار ۳۵ بریزم ب حستب و بعدش شروع ب کار میکنم و حقوقمو روزانه هفتگی یا ماهانه واریز میکنن

منم ی همچین کاری میخواستم ۲ .۳ ماه پیش، گفتن واریز کن، ولی خب ریسک نکردم، بیخیال شدم

اتفاقا منم چند وقت درگیر همچین چیزی ودم تو شبپور اگهی تایپیست ها رو مبگرفتم تلگرام بهشون پیام میداوم همشون تهش میگفتن ۳۰ تومن باید بزنی به حساب شرکت دیگه من صحبتو ادامه ندادم اینکارو نکردم گفتم یهو کارتو خالی نکنن یا اینکه پولو واریز کردی دبگه حاجی حاجی مکه(مبلغی نبست ولی خب اخ پولو بگیرن کار نفرستنم زور داره)....اگه شما یکی پیدا کردی پول نخواد ازت به کارت بزنی اولش و اینا انجام بده چه اشکال داره

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
ببین اگه روش ثبت نامشون این جوریه که میگن انقد واریز کن تا بهت کار بدیم مطمئن باش کلاهبردارن احتمال ...

خودمم برا همین دو دل شدم اما خب نماد اطمینان و شماره تلفن دفتر و ..‌. حتی از پلیس فتا هم دارن حالا نمیدونم چیکار کنم واقعا تو خونه حوصلم سر میره و کار با گوشی رو بلدم شوهرم اجازه کار بیرونم نمیده😓

میشه همینجا بگی کار تایپش چطوره

ببین اصلا سراغ تایپش نرو 

برو شغل۴ یعنی تبلیغات 

به ازای هر نفر که جذب کنی ۱۰_۱۳ تومن میریزن به حسابت 

۲۰۲۰ اولین عددیه که یکبار برای همیشه به همه ثابت کرد تو عدد رند واسه کسی نریـ.دن   
منم ی همچین کاری میخواستم ۲ .۳ ماه پیش، گفتن واریز کن، ولی خب ریسک نکردم، بیخیال شدم

دقیقا منم

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤