2777
2789
عنوان

دمنوش لاغری شوروب

| مشاهده متن کامل بحث + 46710 بازدید | 43 پست
سلام عزیزم منم میخوام سفارش بدم از بس نظرات منفی خوندم دودل شدم شما واقعا نتیجه دید میشه راهنمایی کن ...

منم سفارش دادم امروز اوردن ۳۷۲ تومن شد دوبار مصرف کردم چربی سوزیش خیلیییی بالاس

آذر ماهیا عشقن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سفارش دادم امروز اوردن ۳۷۲ تومن شد دوبار مصرف کردم چربی سوزیش خیلیییی بالاس

سلام عزیزم منم از این محصول سفارش دادم تازه چند روزه شروع کردم به خوردنش ، چون تجربه دارین میشه راهنمایی کنید چند روز بعد نتیجش میبینم که وزن کم شده؟؟؟

ممنونم

این تاپیک واسه ی ماه پیشه خواستم بگم منم دارم استفاده میککنم باکم کردن غذام  تو۲ هفته ۳ ک ...

شما خرید کردین؟از محصولات شوروب؟راضی هستین؟

از کجا خریدین که ۲۴۰ پای شما افتاده ؟به من گفتن ۴۰۰

سلام عزیزم منم از این محصول سفارش دادم تازه چند روزه شروع کردم به خوردنش ، چون تجربه دارین میشه راهن ...

من دیگه ادامه ندادم والا همه بهم گفتن خیلی چاق شدی ناامیدم کردن مصرف نکردم.با ورزش و کم کردن غذا ی خورده حس میکنم لاغرشدم ولی بقیه همش میگن خیلی چاق شدی

آذر ماهیا عشقن❤
سلام سرکار خانم من ۴۰ روزه این دمنوشو استفاده میکنم و حدود ۳.۵ کیلو کردم ، ی محصوله گیاهیه چرا نبای ...

خیلی جالبه که شما دقیقا تا ثبت نام کردید یک پست در حمایت از این محصول گذاشتید و تمام و شما هم اصلا جزو باند فروش این برند نیستید؟ ما هم که از پشت کوه اومدیم

والا من مادرشوهرم خریده بود نمیخورد ولی یهو شروع کرد خوردن الان۲ماهه باعسل میریزه میخوره روزی ۲بار دور شکمش از۱۲۰شده ۱۰۸باید کم غذابشید بتونید ورزشم کنید ک خوبه همه چیم میخوره هاااا اما میگن دمنوش قط بشه باز چاقی میاد یسریم میگن نه نمیاد خلاصه ۲یا۳ سایز کم کرده پس قطعا اثرداره ولی باید طولانی بخوری دوره اش رو ...بدمزه هم هست ولی با نبات و عسل میشه یهو قورتش داد بهتر ازعمل لاغری و سالها ورزش بی نتیجه است...امیدوارم رومنم اثرکنه دارم میخورم...

خیلی جالبه که شما دقیقا تا ثبت نام کردید یک پست در حمایت از این محصول گذاشتید و تمام و شما هم اصلا ج ...

شما خودت تا عضو شدی پیام منو ریپلای کردی نظرتو گفتی، منم عضو شدم تا نظرمو بگم ، مشکلش چیه؟