2777
2789
عنوان

دمنوش لاغری شوروب

| مشاهده متن کامل بحث + 46710 بازدید | 43 پست
اینا چین؟ 🤔.. ورزش چون بچه دارم گاهی وقتامیکنم منظم نمیتونم ورزش کنم 

این امینو اسید سبب ازاد شدن چربی از سلول ها میشود ولی باید با ورزش استفاده شود وگرنه تاثیرش کم است.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو هست؟ قرصه؟ از دارو خونه تهیه کنم؟ 

بله قرص هست نه دارو محسوب نمیشود و مکمل هست و شما از مواد غذایی مختلف این را دریافت میکنید اما با دوز پایین و مکمل های آن در داروخانه موجود است.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
چون احتمالا این ها فهمیدند شما میخواهید لاغر شورید و پیگیر هستند چون کاربازاریابی این است. به جای ا ...

ال کارنتین ضرر ندارہ؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
خیر این یک آمینو اسید هست فقط باید آب زیاد بنوشید و برند خوب تهیه کنید.

روزی چند تا ۔ بدون ورزش؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

من دمنوش شوروب سفارش دادم ٢٤٨ هزار تومن شد

اولش كلي محترمانه توضيح دادم و گفتن كه در صورت عدم رضايت ميتونيم پس بديم. بعد ازاينكه چند روز مصرف كردم معده م اذيت شد. تماس گرفتم كه بهشون پس بدم، شماره شون مدام اشغال بود. بعد از يك هفته تماس گرفتن و پيامك فرستادن بالاخره باهام تماس گرفتن و با عصبانيت گفتن كه توى اين مرحله كالا مرجوعى نداره! منظورشون اين بود كه من بايد يك ماه استفاده كنم و معده م نابود بشه تا بعد بتونم از امكان مرجوعى استفاده كنم!

خريد اين محصول رو اصلااااااا توصيه نميكنم.

سلام

سرکار خانم من ۴۰ روزه این دمنوشو استفاده میکنم و حدود ۳.۵ کیلو کردم ، ی محصوله گیاهیه چرا نباید تاثیر بذاره من ک تاثیر دیدم و هرهفته هم با کارشناسم تماس میگیرم  و سوالامو باهاش مطرح میکنم ، بنظر من ک عالیه ، چای سبزو توو خونه خودمون هم دم میکنیم تاثیر داره الان توو این محصول درکنار چهارتای دیگس ک من تحقیق کردم واقعا برای لاغری خوبه ، قیمتش هم مناسبه اگ ی کم بالاعه شاید بخاطر زعفرونشه ، سما باخیال راحت استفاده کن 😊

سلام سرکار خانم من ۴۰ روزه این دمنوشو استفاده میکنم و حدود ۳.۵ کیلو کردم ، ی محصوله گیاهیه چرا نبای ...

این تاپیک واسه ی ماه پیشه خواستم بگم منم دارم استفاده میککنم باکم کردن غذام  تو۲ هفته ۳ کیلو کم کردم  الان شما بعد این مدت باز هم کاهش وزن داشتی اوکی بوده لطفا جواب بدید اگه ممکنه ممنون

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰
این تاپیک واسه ی ماه پیشه خواستم بگم منم دارم استفاده میککنم باکم کردن غذام  تو۲ هفته ۳ ک ...

سلام عزیزم منم میخوام سفارش بدم از بس نظرات منفی خوندم دودل شدم شما واقعا نتیجه دید میشه راهنمایی کنید لطفا