2777
2789
آره بابا مفیدن ولی تا بیام خطشکن(😂) وصل کنم و برم ببینم چه پیامایی اومده و... حوصلشونو ندارم😁  ...

خط شکن های مختلف دان کن یکیشون کار میونه بالاخره بعدم عوضشون کن هر از چند گاه یه مدت این یه مدت یکی دیگه👍😁

ا راجع به چیه؟! زناوشوییه؟ زنانه؟

نهههه کلا باید بری ببینی متنایه روانشناسیو ادبیه خیییلی عالیی میزاره من هروقت حالم بده میرم متنایه کانالشو میخونم

توهمون سرچ تلگرام سرچ‌کنید هوای حوا میاره

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینه؟

خودشه😆

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
اینه؟

آی بدم میاد اینجوری واسه آدم تعیین تکلیف میکنن😐

به اینا میگن روان شناسی زرد 

۲۰۲۰ اولین عددیه که یکبار برای همیشه به همه ثابت کرد تو عدد رند واسه کسی نریـ.دن   
آی بدم میاد اینجوری واسه آدم تعیین تکلیف میکنن😐 به اینا میگن روان شناسی زرد 

عاوا😐تعین تکلیف؟وات؟ورِ؟😐

اینه؟

والا یوی هست زن یه بازیگر به اسم جرد پدلکی  . بازیگر سم وینچستر توی سوپرنچرال اگه کسی بشناسه فقط اینستاشو ببینید عکس از جارو برقی کشیدنشم میزاره. دو تا هم پسر داره کلی هم نکات خانه داری و چه جوری به همه کارامون برسیم میگه البته انگلیسی. منظورم اینه که مگه از صبح تا شب یه شونه کردن و مرتب شدن طول میکشه؟!😁

عاوا😐تعین تکلیف؟وات؟ورِ؟😐

منظورم این کانالها که میگن بانو باید اینجور باشی اونجور باشی😁 

۲۰۲۰ اولین عددیه که یکبار برای همیشه به همه ثابت کرد تو عدد رند واسه کسی نریـ.دن