2777
2789
عنوان

عمل پرده گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 21531 بازدید | 46 پست

سلام من پرده گوشم در اثر سیلی پاره شده و رفتم دکتر گفتن سوراخ نسبتا بزرگی ایجاد شده میخاستم ببینم باید عمل کنم؟

چرک خشک کن و قطره هم داده گف داروها تموم شد بیا ترمیم نشد باید عمل بشه

سلام من پرده گوشم در اثر سیلی پاره شده و رفتم دکتر گفتن سوراخ نسبتا بزرگی ایجاد شده میخاستم ببینم با ...

سلام عزیزم اول سنت رو بگو چون مهمه 

دوم اینکه چند وقت هست که پرده گوشت سوراخ شده و چقدر از استفاده دارو ها گذشته؟ 

تا حالا گوشت عفونت کرده؟ 

دکتر راجب عمل چی گفت؟ نگفت عمل دو مرحله ای یا عمل یک مرحله ای با لیزر؟ 

اینارو بگو تا راهنماییت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اول سنت رو بگو چون مهمه  دوم اینکه چند وقت هست که پرده گوشت سوراخ شده و چقدر از است ...

۱۸سالمه و حدود دو یا ۳هفته ایی میشه ک گذشته و دکتر رفتم گفت سوراخ نسبتا بزرگی پاره شده و ی قطره داد و چند ورق چرک خشک کن گف داروها تموم شد بیا تا بگم ترمیم شده یا ن اگ نشده بودم ک عمل لازمه و چیزی در مورد عمل هم نگفت گوشمم ن عفونت نکرده خداروشکر ولی خب بازم میرم دکتر ببینم چی میشه

۱۸سالمه و حدود دو یا ۳هفته ایی میشه ک گذشته و دکتر رفتم گفت سوراخ نسبتا بزرگی پاره شده و ی قطره داد ...

ببین عزیزم الان 18 سالته بهتره که عمل نکنی عموما همه دکترها 6 ماه وقت میدن برای ترمیم پرده گوش به نظرم تو 7 ماه صبر کن اگه ترمیم نشد بعد برای عمل اقدام کن 

در طول این 7 ماه هروقت که میخوای بری حمام یکم پنبه رو با وازلین چرب کن بذار روی اون گوشت که سوراخه که آب واردش نشه، اگه دیدی عفونت کرد هم اصلا نترس خود عفونت کم کم از گوشت میره و خالی میشه و باید دارو هم بخوری برای عفونتش ولی تو سنت کمه بهتر که صبر کنی خودش بدون عمل ترمیم شه، از این داروهای چرک خشک کن که مانع عفونت میشن استفاده کن به دکتر بگو برات بنویسه چون در این 7 ماه گوشت نباید زیاد عفونت کنه اگه به طور مکرر عفونت کنه دیگه خود پرده ترمیم نمیشه چون عفونتش جلوی ترمیم رو میگیره پس پنبه چرب بذار و چرک خشک کن استفاده کن،پرده گوش در اکثر موارد با لیزر ترمیم میشه که این عمل در یک مرحله انجام میشه و تمام،اگه دکتر گفت که عملش طی دومرحله انجام میشه نرو پیشش این عمل های دو مرحله ای گوش رو داغون میکنن 

ولی به هرحال تصمیم باخودته که چکار میکنی 

به نظرم پیش یه دکتر دیگه هم برو نظر اونم بپرس 

عزیزم شما عمل ترمیم پرده انجام دادی؟ سخت بود؟ راضی هستی؟ 

سلام عزیزم پیش یه پرفسور انجام دادم اره سخت بود ولی حین عمل نفهمیدم بیهوش بودم  الان 6 ماه میگذره یکم جا بخیه درد می‌کنه مثل سزارینیا ، قبل عمل 8 ساعت هیچیییی نخور ، بعد عمل آب نباید تو گوش بره تا 6 ماه بعد دوباره دکتر معاینه کنه

عمل کردی عزیزم خوب شدی؟؟

الحمدالله اره بهترم ، درد نمیکرد پرده گوشم پاره بود که عمل کردم ،  فقط مراقبت بعد عمل باید انجام بدی عفونت نکنه ، الان خیلی خوبم ، دکتر خرسندی عالیه