میخواستم به زن عموم بگم غذای تورا که خوردم اینجوری نبود گفتم مال توراکه خوردم اینجوری نبود بعد از چند هفته هنوز شوهرم میگه مال نسرین خوردی خیلی خوشمزه بود؟؟؟
فامیلی یه اقایی ایارده بود من تو پیام حواسم نبود نوشتم اریاده خودش فک کنم بش برخورد نوشت ایارده نه اریاده.. هنوز بابتش ناراحتم یکم
تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم
خودم موقع خرید کارتم رو میدم فروشنده میکشه هیچ وقتم دقت نمیکنم از کدوم طرف کارت استفاده میکنه دیروز رفتم نانوایی نوشته بودن به خاطر کرونا شما کارت بکشین ما رمز و مبلغ رو میزنیم من طرف کوچیکتر کارت رو کشیدم تو دستگاه فروشنده نانوایی گفت بده به خودم بلد نیستی وای اینقدر خجالت کشیدم
من داشتم تو ي تاپيك ديگه تعريف ميكردم اگه ميخواي براتون بزارم
حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻 خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمیبرد؛ محبت فخر نمیفروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمیجوید؛ به آسانی خشمگین نمیشود و کینه به دل نمیگیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمیشود، امّا با حقیقت شادی میکند. 7محبت با همه چیز مدارا میکند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری میکند.