2777
2789

من خودم گرمی ۷۱۴فروختم خیلی ناراحتم یه گرمشم نمیتونم بخرم.ازهمه بدتریه گردنبندیادگاری بودخیلی غصه شومیخورم اگه مامانم بفهمه کلی ناراحت میشه   

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه النگو پهن فروختم الان بود ۱۵ میلیون بود من دو تومن فروختمش☹ شوهرمم نمیدونه

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

حالاهمسایه مون فروخت پژوخریدشیش ماه پیش پنجاهدمیلیون سودکردفروخت ماشینه رو

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
منم یه النگو پهن فروختم الان بود ۱۵ میلیون بود من دو تومن فروختمش☹ شوهرمم نمیدونه

وای برای چی فروختی؟

من ماشینم فروختمم بهمن ماه مفت دادم رفت  پولشم الکی موند تو بانک ضرر پشت ضرر

عزیزن کاش لااقل طلامیخریدی

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
الان رفتم قیمت امروزودیدم پرام ریخت گرمی ۹۲۰.خیلی ناراحتم.

من گرمی 150فروختم یه هفته بعدش شد300داشتم دیوونه میشدم.اصلاهم نیازنداشتم فقط خواستم براخودم یه جایی سرمایه کنم