2777
2789
ترسناکتر از این دنیا هم داریم مگه؟!

مگه اون دنیا میخوان بترسوننت....اون دنیا نتیجه خوب و بد این دنیاست......اینو مطمئن باش خدا به اندازه یه ذره حتی یه ذره هم ب کسی ظلم نمیکنه..اگه اینطوری باشه خدا میشه ظالم....اونجا نتیجه رفتار این دنیاست.....

من واقعا از حق الناس میترسم کاریم نکردما اصن ولی بچه ک بودم عقلم کم بود خیلی وای فای هک میکردم نتشون ...

برو خداروشک کن قلبت رو هنوز خدا زنده نگه داشته وسالمی میبینی تو این دور زمونه با این همه تکنولوژی پیشرفت کتاب ..... هنوز عده ای بدوت تحقیق حرفای کفر امیز میزنن.بابا ایها الناس سسسسسسس خدا اگه همه مردم جهان کافر بشن چیزی از خدا کم نمیشه خدا بی نیازه فقط خودشون رو تیره بخت میکنن تو دنیای اخرتت

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنقدر تو این دنیا از آدم ها سختی درد رنج کشیدم که حتی یک درصد از مرگ و از بعد مرگ نمیترسم

بابت تک تک سختی هایی که کشیدی اگر تقصیر از جانب خودت نبوده خدا حساب ذره وکمتر از ذره راهم داره ایشالا واست جبران میکنه .همه چیز که اینجا نیس این دنیا مث یک خوابه بیداری وواقعیت وخوشی وناخوشی واقعی اون جاس

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
بابت تک تک سختی هایی که کشیدی اگر تقصیر از جانب خودت نبوده خدا حساب ذره وکمتر از ذره راهم داره ایشال ...

نه از جانب من نبوده

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
شرایط خیلی بدی دارم

شرایط منم بده

ولی خودکشی نمیکنم

کسایی که خودارضایی میکنن برای ترک میتونن توی نت بزنن مرکز نزدیکی به خدا وعضوتلگرامش بشن توی ترک خودارضایی وگناهای دیگه خیلیییییییی کمک میکنن مخصوصا خودارضایی ..هر گناه جنسی..ی بخش داره ب اسم ساحل ارامش و توش پاسخ داده شده ب سوالات متنوع وهر سوالی ک میخوای میتونی بپرسی هرکی کمک خواست درخدمتم گناه کبیره است که عذاب خدا رو داره وحدیث داریم خدا تو روز قیامت به چهره فرد خودارضاکننده نگاه نمیکنه .وپیامبر ص فرمودند با فرد خودارضا کننده هم غذا حتی نمشن..ضعیفیه چشم۲لاغری شدید۳کم شدن اعتماد ب نفس۴ازدست دادن زیبایی۵گودی زیر چشم ها۶ درمردان زودانزالی۷مشکلاتی در اینده برای فرزند اوری۸کم شدن حافظه و......درتهران درسالهای اخیر عده ای ب علت همین کار راهی تیمارستان شدند به خیال بعضی ها عوارض نداره ک کاملا در اشتباه محضن و حتی بعضی دکترا هم میگن ضرر نداره که حرف کاملا اشتباهیه قطعا اگه ضرر نداشت اسلام اسم گناه کبیره رو روش نمیذاشت ولی بعد ترک خدا روشکرحتی کاملا ازبین میرن ولی ب امید اینده دور نگین بعدا ترک میکنم چون ممکنه بعدنی از راه نرسه یا عوارضش خیلی بدجور رو فرد اثرگذاشته باشه ناامید نباشین هرچه زودتر ترک کنین بهتره بزرگترین ضررش هم اینه ک ادم رو از خداخیلی دور میکنه ولذت عبادت رو از ادم میگیره خدا منتظرتونه برگردین توبه کنید خدامیبخشه بهترین راه ترک اینه ک هر چی فیلم مبتذل وتحریک کننده داری حذف کنی تو اتاق تنها نباشی.واسه زندگیت برنامه ریزی داشته باشی.نماز اول وقت بخونی 
احسنت👌👌👌...جمله اخرت بدجور به دلم نشست👏👏👏🌷

اره میدونی اخه یه عده فک میکنن خدا که کل موجودات دارن تسبیح ش میکنن نیاز داره که ما هم عبادتش کنیم نه ما هستیم که روحمون تشنه است نیاز روحی داریم.الله صمد.بشر امروز انگار سوار یک سرسره شده داره به سرعت رو به منجلاب کفر میره که هم کار شیطان هس هم نفس خودش.به کجا چنین شتابان...!!!!

یه برنامه بود شبکه 4. توی ماه رمضون. خانم یه چند ساعت رفته بود اون دنیا. می‌گفت انقد خوب بود خوب بود ...

بستگی ب اعمال خود فرد داره

کسایی که خودارضایی میکنن برای ترک میتونن توی نت بزنن مرکز نزدیکی به خدا وعضوتلگرامش بشن توی ترک خودارضایی وگناهای دیگه خیلیییییییی کمک میکنن مخصوصا خودارضایی ..هر گناه جنسی..ی بخش داره ب اسم ساحل ارامش و توش پاسخ داده شده ب سوالات متنوع وهر سوالی ک میخوای میتونی بپرسی هرکی کمک خواست درخدمتم گناه کبیره است که عذاب خدا رو داره وحدیث داریم خدا تو روز قیامت به چهره فرد خودارضاکننده نگاه نمیکنه .وپیامبر ص فرمودند با فرد خودارضا کننده هم غذا حتی نمشن..ضعیفیه چشم۲لاغری شدید۳کم شدن اعتماد ب نفس۴ازدست دادن زیبایی۵گودی زیر چشم ها۶ درمردان زودانزالی۷مشکلاتی در اینده برای فرزند اوری۸کم شدن حافظه و......درتهران درسالهای اخیر عده ای ب علت همین کار راهی تیمارستان شدند به خیال بعضی ها عوارض نداره ک کاملا در اشتباه محضن و حتی بعضی دکترا هم میگن ضرر نداره که حرف کاملا اشتباهیه قطعا اگه ضرر نداشت اسلام اسم گناه کبیره رو روش نمیذاشت ولی بعد ترک خدا روشکرحتی کاملا ازبین میرن ولی ب امید اینده دور نگین بعدا ترک میکنم چون ممکنه بعدنی از راه نرسه یا عوارضش خیلی بدجور رو فرد اثرگذاشته باشه ناامید نباشین هرچه زودتر ترک کنین بهتره بزرگترین ضررش هم اینه ک ادم رو از خداخیلی دور میکنه ولذت عبادت رو از ادم میگیره خدا منتظرتونه برگردین توبه کنید خدامیبخشه بهترین راه ترک اینه ک هر چی فیلم مبتذل وتحریک کننده داری حذف کنی تو اتاق تنها نباشی.واسه زندگیت برنامه ریزی داشته باشی.نماز اول وقت بخونی 
نه از جانب من نبوده

پس خوش به حالت

بنظرم مثه ازخواب پا شدنه...میبینی همه این دنیا یه خواب بوده....

من یجا خوندم وقتی داری جون میدی هی داد میزنی ولی کسی متوجه نمیشه

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید
دیروز یه خانم ۲۸ساله تو شهر ما بر اثر کرونا فوت کرد،میگن شوهرش کرونا گرفته گفته من حوصله ندارم نمیتو ...

هیچ کس نمیتونه پیش بینی کنه فردا چی پیش میاد همه باید به درگاه خدا استغاثه کنیم که گناهامون رو ببخشه ویک جایگاه خوب تو اون دنیا بمون بده.امین..

وجود نداره...‌بیخود دلخوش نباشید

ادله شما چیه عزیز دل؟

ادله شما چیه عزیز دل؟

چه دلیلی داره وجود داشته باشه و خاصیتش چیه؟ اول اینکه جواب منطقی برای اینا وجود نداره...

دوم اینکه اگه سیر تکاملی بشر برای شناخت خدا را مطالعه کنی متوجه منظورم میشی...خیلی طولانی میشه اگه بخوام بنویسمش... لطفا مطالعه کن و بعدا خودت فکر کن آیا اون انسان صلاحیت اینو داشته که در مورد خدا و اخرت... بهشت... و جهنم نظر درستی بده یا نه؟؟؟