2777
2789
شاید...ولی ترسناک فک نکنم باشه..فقط یه حس حال عجیبیه...

موقع مرگ فقط یک نور خیلی خیره کننده ای میبینی که داری میری به طرفش... همین... اینم کاملا اثبات شده هست ... هیچ چیز ترسناکی هم برات اتفاق نمیفته

موقع مرگ فقط یک نور خیلی خیره کننده ای میبینی که داری میری به طرفش... همین... اینم کاملا اثبات شده ه ...

همونطور که از یه دنیای دیگه اومدیم اینجا..از اینجا هم میریم اون دنیا..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین اتفاقات روزمره و کشت و کشتار و بی عدالتی های اطراف و ویروس و قتل عام و قحطی تو کشورای آفریقایی ...

خوب که چی مثلا اینا نباید اصلا باشه خوب این چیزایی که گفتید گناه بشره ظالم وخطا کاره که باید به وقتش تنبیه شه.یه جور امتحان هست واسه انسان که کیا ظلم میکنن کیا طرفدار ظلم هستن کیا حق رو میگن وطرفدار حقن وتلاش میکنن که دیگران رو به حقشون برسونن وکلا کیا زیر کدوم پرچمن..جهان وانسان ها دائم در کشاکش خیر وشرن.اتفاقا نکته مهم این جاست که فرق خوب وبد مشخص میشه وجهنم وبهشت معنا پیدا میکنه...خدا هممون رو عاقبت بخیر کنه.

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
همونطور که از یه دنیای دیگه اومدیم اینجا..از اینجا هم میریم اون دنیا..

ما از هیچ دنیایی نیومدیم... و به هیچ دنیایی هم نمیریم... فقط توی این دنیا تشکیل میشیم... و توی همین دنیا هم از بین میریم... 

ولی منم دلم میخواست انسان جاودانه بود منظورم این نیست که توی این دنیا جاودانه باشه... کلی گفتم ...

چه دلیلی داره وجود داشته باشه و خاصیتش چیه؟ اول اینکه جواب منطقی برای اینا وجود نداره... دوم اینکه ...

کدوم انسان بانوووو؟

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
خوب که چی مثلا اینا نباید اصلا باشه خوب این چیزایی که گفتید گناه بشره ظالم وخطا کاره که باید به وقتش ...

حالا فرض کن که یه امتحان باشه... بعد خدا چطور میخواد این دنیا را برای کسایی که بهشون ظلم شده جبران کنه؟

حالا فرض کن که یه امتحان باشه... بعد خدا چطور میخواد این دنیا را برای کسایی که بهشون ظلم شده جبران ک ...

سوره زلزال رو که میخونید خدا میگه ذره ای خوبی وبدی از دید من پنهان نیس این دنیا به طور کامل نمیتونه ظرفیت جبران داشته باشه یکی هزار نفر رو بکشه یک بار اعدام میشه انصافا نمیشه زشتی کارش رو جبران کردپس جان ان نصد ونود ونه نفر دیگه کجا باید قصاص شه اون که مرده. حالا یه نفر جون یکی رو نجات میده حدیث هست کا انگار همه عالمیان رو نجات داده خوب برای جبران فضیلت این وزشتی کار اون ظالم عقلا باید دنیای دیگری باشدودنیایی که ظرفیت بالایی داشته باشه که ظالم به طور کل به ظلمش ومحسن به طور کل به حسنش برسه

اگه دنیای دیگه‌ای نباشه پس تکلیف کسایی که تو این دنیا ظلم کردن به بقیه چی میشه..جواب خوبی و بدیمون چ ...

منم مثل همه دلم میخواد دنیای دیگه ای وجود داشته باشه... حتی اگر خودم برم جهنم... بازم میخوام وجود داشته باشه... ولی یه چیزی را خیلی خوب میدونم که دنیا نمیاد ببینه من دلم چی میخواد همونطور باشه... 

متاسفانه عدالتی وجود نداره... و اگه مطالعه کنی متوجه میشی که نمیتونه وجود داشته باشه... تو فرض کن که دنیای دیگه ای وجود داشته باشه که توی اون عدالت باشه... خیلی هم خوب... ولی اون عدالتش مربوط به اون دنیا و اون زمان هست... پس عدالت این دنیا و این زمان چی میشه؟ چطور زمان به عقب برمیگرده و عدالت این دنیا و این زمان برقرار میشه؟ از لحاظ علمی و عقلی و منطقی برگشت زمان امکان پذیر نیست... پس عدالتی هم در کار نخواهد بود

منم مثل همه دلم میخواد دنیای دیگه ای وجود داشته باشه... حتی اگر خودم برم جهنم... بازم میخوام وجود دا ...

یعنی خدایی که این دنیارو درست کرده و شما بهش اعتقاد شدیدم دارید(چون داخلش هستید دیگه) نمیتونه دنیای دیگه‌ای درست کنه؟تازه خودشم توی قران بارها به این تواناییش تاکید کرده و گفته دنیای بعد ازمرگ وجود داره

حالا فرض کن که یه امتحان باشه... بعد خدا چطور میخواد این دنیا را برای کسایی که بهشون ظلم شده جبران ک ...

اون خدایی که داره کهکشان رو طوری اداره میکنه که تو مدار هم در حرکتن بدون این که به هم بخورن وفاجعه رخ بده در جهان اون خدایی که قدرت داره وشما رو به این منظمی ودقیقی در ظاهر افریده قطعا قادره واسه هرکس به میزان سختی هایی که در این دنیا کشیده جبران کنه کافیه دل بدی به دلدار.درگاهش همیشه باز هست بدون وقت گرفتن قبلی وعاشقانه تر از هرکسی که فکرش رو بکنی بندش رو دوست داره