2777
2789
میخوام برم اون دنیا .نمیاید؟

دوست دارم بیام ولی نی نی دارم 

البته زندگیم سخت نیست خودم سختش میکنم 

درمورد اون دنیام فکر میکنم خیلی سخت باشه اولش

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم نخندینا .من از لحظه مرگ میترسم یعنی چجوری میشه😱😱😱😱😱

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید

من واقعا از حق الناس میترسم کاریم نکردما اصن ولی بچه ک بودم عقلم کم بود خیلی وای فای هک میکردم نتشونو استفاده میکردم هیچ کسم نمیگف کارت بده تازه همه میگفتن آفرین به به😂😂😂خدا کنه منو ببخشن

یه بار امضای یکی از کاربرا این بود که

زندگی دنیا و اخرت مثل زندگی جنین در شکم مادر و زندگی اخرت بعد از تولد

خیلی تشبیه قشنگی بود کاش پیداش کنم دوباره

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

آنقدر تو این دنیا از آدم ها سختی درد رنج کشیدم که حتی یک درصد از مرگ و از بعد مرگ نمیترسم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
من با این داستان های اطراف  یه چن وقتیه به این نتیجه رسیدم که همچین دنیایی وجود نداره

اگه دنیای دیگه‌ای نباشه پس تکلیف کسایی که تو این دنیا ظلم کردن به بقیه چی میشه..جواب خوبی و بدیمون چی؟

مطمئنی به عمد دلت رو شکسته؟ درضمن بسپار به خدا اینطوری بهتره

عمد عمد

خدا خودش دید که قلبم هزار تیکه شد،دلم هزار تیکه شد،زندگیم نابود شد،آیندم نابود شد

این شخص بخشیدن داره؟؟؟

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
عمد عمد خدا خودش دید که قلبم هزار تیکه شد،دلم هزار تیکه شد،زندگیم نابود شد،آیندم نابود شد این شخص ...

باید فراموش کمی تا آرامش بگیری

خدا خودش هست سالها بعد یهو میبینی چطور تاوان دل شکسته رو میده

باید فراموش کمی تا آرامش بگیری خدا خودش هست سالها بعد یهو میبینی چطور تاوان دل شکسته رو میده

منتظر اون روزم 

منتظرم ببینم

دیروز یه خانم ۲۸ساله تو شهر ما بر اثر کرونا فوت کرد،میگن شوهرش کرونا گرفته گفته من حوصله ندارم نمیتونم ازت نگهداری کنم برو خونه پدرت ازت مراقبت کنند شوهرش هم  خونه پدرش رفته،بعد از چند روز خودش کرونا میگیره  بیمارستان بستری میشه وفوت میکنه

فطرت همه خدا جو هست هر کس شک داره به گردش شب روز وجود خودش ونظم جهان عالم ستارگان و دریا وخشکی فک کنه ته ش محال به وجود خدا نرسه.واما واسه بعضی ها به منفعت نیس بخوان قبول کنن دنیای دیگه هس چون دیگه وجدانشون نمیزاره راحت باشن.نشانه های خدا خیلی واضحه

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق