2777
2789
عنوان

مامانا بیاین خرابکاری بچم😲

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 57 پست

همه جای خونه ک نماز نمیخونین بچه داری همینه سخت نگیر .همه اسم پی پی بچه میاد بفکر نجس بودنش میفتن مشروب و الکل میخورن خوبه سگ نگه میدارن چیزیشون نمیشه😐

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جای خونه ک نماز نمیخونین بچه داری همینه سخت نگیر .همه اسم پی پی بچه میاد بفکر نجس بودنش میفتن مش ...

😑بعدم انگار اسونه میگن کلشو بشور

ممکنه واسه ارامش و حل مشکلام صلوات بفرستی ؟؟؟؟:

این که چیزی نیست

پسرم یه روز صبح بیدار شد، منو بیدار نکرد..اومد پیشم دیدم شلوار پاش نیست، عین برق گرفته‌ها از جام پریدم، یه بویی هم حس میکردم، بلند شدم دیدم کل فرش و سرامیک و مبل و به گند کشیده.. چندجا 💩 بزرگ

بقیه جاها هم با شمشیر پلاستیکیش کشیده بود پخش و پلا کرده بود.. من همون لحظه فرشارو جمع کردم زنگ زدم قالیشویی 

🖤

بده کلا بشورن برادر زاده من دستشویی کرده بود مامانم داد شستن

مامانت ک همیشه برادر زادت اونجا نیس  .خونه ایی ک توش بچه زندگی دائمی داره تا۵سالگی همینه یهو خراب کاری میکنه نمیشه همش فرش شست

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا
اسی الان فرشت روهمینجوری که شستی خوبه ولی بعدش که کلابچه روازپوشک گرفتی بده بیرون هرروزکه نمیشه فرش ...

آره عزیزم همینکارو میکنم فقط این سوالمو جواب بده آبش که میگیرم باز آب داره عیب نداره نجس نیست دستم درد گرفت دیگه بیشتر از اون نمیتونم آب فرش رو بگیرم