2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا کمک بچم 😔

301 بازدید | 29 پست

سلام من یه دختر ۱۵ ماهه دارم که پریشب سالم خوابید صبحش بلند شد استفراغ کرد و بدنش لرزید یهو تب کردش دکتر بردم فقط دارو داده استفراغش قطع شد اما از دیروزه همش اسهال آبکی داره و تبشم ۳۹.۳۸ دارو میدم میاد پایین سه ساعت بعد دوباره میره بالا کسی همچین بیماری داشته بچش 

میگم نکنه بچم کرونا گرفته باشه تورو خدا اگه همچین چیزی بوده و کرونا نبوده بهم بگه واقعا نگران بچمم

تیکر نی نی کوچولوی من😍

یا سرما خورده یا دندون اخریاش داره درمیاد نگران نباش

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

اگه بردیش دکتر خب کرونا باشه میفهمه عزیزم.نترس چیزی نیست

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسموم شده عزیزم نگران نباش دارو ب ااسهال نداد بهش؟ نمیدونم مناسب سنشه با ن وگرنه ی ذره زیره سبز آسیاب شده بهش میدادی خوب میشد 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یا سرما خورده یا دندون اخریاش داره درمیاد نگران نباش

دندون که داره در میاره از جلو ولی اصلا دندون در آوردنی تا حالا تب نکرده بود اخه از صب جهار بارم اسهال کرده‌

تیکر نی نی کوچولوی من😍