2777
2789

برا داداشم میخوایم بریم خواستگاری.. 

چه حرفایی مامانم بزنه؟ 

چه سوالایی داداشم از دختره بپرسه؟ 

اولین باره هیچی نمیدونیم🙁

یکم راهنمایی کنین لطفا

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرتونم حرف خاصی نیاز نیست بزنه کم کم حرفا خودشون پیش کشیده میشن مثلا درباره شغل برادرتون  ر ...

از جلسه اول بد نیست درمورد رسم و رسومات بگیم؟ 

شما مثل خانواده ما هیچی از خواستگاری نمی دونید😄😄😄

ما دو سال پیش واسه داداشم رفتیم خواستگاری بعد هی بابای عروس میگفت بریم سره اصله مطلب بابام میگفت مهریه چند تا بعد بابای عروس گفت چرا هی مهریه رو میگین بابام گفت ما فقط همینو می دونیم😂😂😂😂

به داداشت بگو همه توقع هایی که از دختره داره بهش بگه چون بعدا به مشکل میخورن بعد بهش بگه که چقدر حقوق داره چقدر میتونه براش خرج کنه پس انداز چقدر میکنه اینا مهمه

شما مثل خانواده ما هیچی از خواستگاری نمی دونید😄😄😄 ما دو سال پیش واسه داداشم رفتیم خواستگاری بعد ...

مرسی عزیزم

اخه میگه بریم تو اتاق من هیچ سوالی ندارم ک بپرسم.. 

نمیدونه چی بپرسه

از جلسه اول بد نیست درمورد رسم و رسومات بگیم؟ 

عزیزم ما سابقه خواستگاری زیاد داریم😄

اول مادرا با هم صحبت میکنن از مساعل مختلف بعد مادر اون دختر یه سوال میپرسم مادرشما جواب میده مادرشما یه سوال به ذهنش میاد و می‌پرسه 

کنفرانس که نیست یه سری جمله حفظ کنند برن بگن 

با هم صحبت میکنن از هر چی به ذهنشون میاد

خلاصه ای از وضعیت فعلی، اعتقاد مذهبی، اجتماعی، نحوه پوشش مورد علاقه و مورد قبول، تمایل به کارکردن یا نکردن همسر، وضعیت مالی، فرهنگ کلی حاکم بر خانواده، محل سکونت آتی، خدای نکرده وجود نقص یا بیماری ژنتیکی(که بهتره بعد از مسائل قبلی و در صورت توافق مسائل اصلی درباره اونها بحث بشه که غرور طرفین خدشه دار نشه) تمایل به مهاجرت، تمایل به ادامه تحصیل در صورت لزوم، توقعات اخلاقی از طرف مقابل و ...

داداشت اگه ایندش براش مهمه نباید خجالتی باشه و ساکت بمونه 

هر انتظاری که داره باید مطرح کنه 

مثلا میگه دوست دارم همسرم خونه دار یا شاغل باشه یا میگه مثلا دوست دارم محجبه باشه یا بگه مثلا سر فلان موارد حساسم بعد نظر دختر رو هم بپرسه 

مثلا همین سوالاتو از دختر بورسه مثلا بگه نظرتون درباره خونه دار بودن یا شاغل بودن خانما چیه؟ 

یا بگه نظرتون درباره حجاب چیه؟

یا بگه نظرتون درباره پس انداز چیه؟

یا بگه نظرتون درباره سفر کردن چیه؟ 

و مسایل اینطوری