2777
2789
عنوان

سوختگی😰😰یه لحظه میاین

780 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها، دست دختردوستم ایجوری سوخته بعدالان بردتش دکترمحلول شستشووکرم داده بهش ولی خودش همش گریه میکنه میگه پانسمان روبازکنین، بنظرتون چی خوبه که زودخوب بشه

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه روشی که زودترخوب شه میدونید، ممنون میشم بگید،، روزانوهاشم همینجورشده، روی خاکستراتیش خورده زمین

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
وای بیچاره با چی سوخته اینجوری

روی خاکستراتیش خورده زمین

عسل فوق العاده س برا زخم  ولی اینی که گذاشتی خیلی شدیده نمیدونم جواب بده یا نه

ممنون

وای خدای منننن هر چی دکتر داده استفاده کن عزیز اینجا چیزی میگن بچه دستش عفونت میگیره سر خود کاری نکن ما که دکتر نیستیم

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

روغن حیونی بزاره گرم بشه بعد سقز بریزه توش، سقز ک آب شد بزاره سرد بشه شبیه وازلین میشه بزنه روش سریع خوب میشه جاش هم نمیمونه من تو بچگی دست وپام وحشتناک سوخته ولی با این ک گفتم خوب شده وجاش هم نمونده روغن شترمرغ هم میگن خوبه ولی امتحان نکردم💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
وای خدای منننن هر چی دکتر داده استفاده کن عزیز اینجا چیزی میگن بچه دستش عفونت میگیره سر خود کاری نکن ...

دکترفقط یه پمادومحلول شستشو داده، ولی خودش خیلی اذیت میشه همش گریه میکنه ومیگه پانسمانوبازکنید😔

عسل های الان تقلبین نزاریاااا بعدش برای سوختگی سطحی نه این مدلی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
روغن حیونی بزاره گرم بشه بعد سقز بریزه توش، سقز ک آب شد بزاره سرد بشه شبیه وازلین میشه بزنه روش سریع ...

باشه عزیزم، ممنون