2777
2789

بچه ها من برام کد معاملاتی اومده چند روز طول میکشه نام کاربری و رمز عبور برام بیاد؟یه سوال دیگه برای شارژ کردن حساب باید رمز پویا بگیرم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چند روز کاربر مهمان هستین،بعد از چند روز میتونید فعالیتتون رو شروع کنید،بله بایستی رمز پویا فعال ...

ي سوال اسم کاربري رمز عبور خودشون پيام ميکنن؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
تا چند روز کاربر مهمان هستین،بعد از چند روز میتونید فعالیتتون رو شروع کنید،بله بایستی رمز پویا فعال ...

ببخشید یه سوال دیگه من داییم میخواد برام سهام خرید و فروش کنه یعنی همه کاراشو اون میخواد انجام بده رو گوشی خودش . برای گرفتن رمز پویا شماره اونو بزنم؟؟؟

ببخشید یه سوال دیگه من داییم میخواد برام سهام خرید و فروش کنه یعنی همه کاراشو اون میخواد انجام بده ر ...

نه،منم خواهرم برام کارهای بورسو انجام میده،ولی خودش گفت رمز پویا دست خودت باشه.. هروقت خواست خرید بزنه من به کارتش پول میریزم.. 

سلام .ببخشید شما ازحالت کاربرمهمان خارج شدید ؟من چند روزه احراز هویت شدم فقط ی کد بورسی برام اومده نمیتونم توبرنامه خریدوفروش کنم .دیدم سوال شماهم همین بوده گفتم اگر ممکن یکم راهنماییم کنید 

سلام .ببخشید شما ازحالت کاربرمهمان خارج شدید ؟من چند روزه احراز هویت شدم فقط ی کد بورسی برام اومده ن ...

سلام عزیزم برای من بعد یک روز کد بورسی اومد و یک هفته طول کشید تا رمز عبور و نام کاربری برام پیامک شد صبر کن تا یک هفته