2777
2789

کی ازمون برگزار میشه؟

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا گفتن 21 تیر دفترچه میاد شهریور هم آزمون هست

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
تو ازمون مثلا چه سوالای هست

تخصصی هررشته

عمومی: کامپیوتر.ادبیات.معارف.زبان.هوش.ریاضی.اطلاعات عمومی(تاریخی، جغرافیا، سیاسی، ورزشی و...)

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
کی باید ثبت نام کنیم؟

ثبت نام معمولا 2-3 روز بعد از ومدن دفترچه شروع میشه و حدود1هفته هم وقت دارید

ثبت نام معمولا 2-3 روز بعد از ومدن دفترچه شروع میشه و حدود1هفته هم وقت دارید

ازته دلم امیدوارم سریع مامان شی😍

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
ازته دلم امیدوارم سریع مامان شی😍

ممنونم عزیزم    

دعا میکنم شمام هرچی از خدامیخوای بهترشو بهت بده  

کسی نمیدونه چ رشته هایی میخواد

خیلی رشته ها عزیزم. واسه آموزگاری علوم تربیتی و روانشناسی. واسه مراقب سلامت رشته بهداشت. واسه دبیری هام رشته های هردرس  فیزیک.ادبیات.ریاضی و... هنرآموز کامپیوتر و حسابداری.دفترچه آزمون پارسال رو مطالعه کن همه رو نوشته

خیلی رشته ها عزیزم. واسه آموزگاری علوم تربیتی و روانشناسی. واسه مراقب سلامت رشته بهداشت. واسه دبیری ...

اخه من رشتم کشاورزی..ارشد دارم ولی هیچوقت نخواستن انگار؟عزیزم نمیدونی چن نفر میخوان

رشته ای تی هم میخواد

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر