2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=] دقیقا نمیدونم...بله خارجیه...و شما سهام رو به صورت دلار میخری و ماهیانه سود بهتون میدن... [/QUOTE]

ببین تاپیکت تعطیل شد ولی من نظرمو بگم من دلیل شرعیش رو نمی‌دونم ولی چیزی که به ذهنم میرسه اینه که اولا پول توی خود کشور سرمایه گذاری بشه بهتره سهام شرکت های ایرانی هم خوب سود میدن چرا حتما باید این چرخش نقدینگی توی بورس خارجی اتفاق بیفته؟

بعد اینکه به نظر من ما نمی‌دونیم اون شرکت دقیقا چه اهدافی داره شاید فعالیت هاشون شامل مواردی باشه که توی دین ما پذیرفته نیست فرضا سهام خوراک معلوم نیست حلال هست یا نه خوب شما باعث پیشرفت اون سهم میشی در واقع فعل حرامی رو رونق میدی 

یا مثلا اگر شرکت اسلحه و مهمات باشه که معلوم نیست به سمت کی نشونه گرفته میشه 

یا هر چیز دیگه که تفکیک و تشخیصش کار مشکلیه

خلاصه من به شخصه این کار رو نمیکنم حتی اگر از نظر شرعی مشکل نداشته باشه ترجیحم به سود کمتر ولی توی بورس کشور خودمونه

[QUOTE=] دقیقا نمیدونم...بله خارجیه...و شما سهام رو به صورت دلار میخری و ماهیانه سود بهتون میدن... ...

یکی از اشناها سهام شرکت اپل رو خریده 

کلی بهش سود میدن و خیلی راضیه...

بورس داخلی ک خود طرف باید وارد باشه...و من هیچ سر رشته ای ندارم

اینم با این اوضاع داغون مملکت...و این تورم و دلار...

بعید میدونم بورس داخل و سهام داخل سود قابل توجهی داشته باشن...

یکی از اشناها سهام شرکت اپل رو خریده  کلی بهش سود میدن و خیلی راضیه... بورس داخلی ک خود طرف ب ...

بورس خارجی هم نیاز به دانش داره خب مگه اینکه کسی برات بخره مثل بورس ایران که اگر بلد نباشی از سبدگردان ها یا کسایی که سیگنال درست میدن میتونی استفاده کنی

بعد سود بورس داخلی هم بد نیست همچین به نسبت خودش خوبه اتفاقا بخاطر تورم زیااااد بورس ایران به شدت در حال رشده چون ملت پولشون رو توی هر چی بخوابونن بیشتر از بورس بهشون سود نمی‌ده و این بازار حالا حالا ها نون میده من به شخصه پولم از اسفند ۹۸ تا تیر ۹۹ چهار برابر شده راضی ام و برام همین میزان سود کافیه دنبال پول خیلی زیاد نیستم ترجیحم به اینه که سرمایه م توی ایران رشد کنه و یه خیری هم به مملکت خودم برسه مخصوصا که میگی معتقد هم هستی بیخود پول شبهه دار نیاد توی زندگی بهتره البته گفتم من حکم شرعیش رو نمیدونم میگی گفتن حرومه میگم