2777
2789

سلام دوستای خوبم

چندین بار میکرو منفی داشتم. الان میخوام برا ادامه درمان برم مرکز مام. لطفا اگه رفتین و راضی بودین بهم بگین

خدایا هزاران هزار سپاس بی پایان بابت هزاران هزار نعمت بی پایانت .خدایا شکرت که هر روز به مادر شدنم نزدیک و نزدیک تر می شوم.  

انشالله انتظارت تموم بشه

خدایا زندگی میکنم ب امید روزی ک خودت بادستای مهربونت عشقمو بهم بدی خدایا کمکم کن من از رحمت و ایمان تو مطمئنم میدونم با صبر و تحملم بالاخره بهش میرسم ۱۳۹۹.۶.۱۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون چیه عزیزم 

10 ساله باردار نمیشم. اوایل بخاطر اسپرم ضعیف شوهرم بود  الانم میگن کیفیت تخمک پایین هست. چهار تا میکرو ناموفق دارم دو سری اخر اصلا جنین تشکیل نشد برام

خدایا هزاران هزار سپاس بی پایان بابت هزاران هزار نعمت بی پایانت .خدایا شکرت که هر روز به مادر شدنم نزدیک و نزدیک تر می شوم.  
ایشالا انتظارت تموم میشه و بزودی مادر میشی برات دعا میکنم صلوات فرستادم

ممنونم عزیزم. الهی حاجت روا بشی

ممنونم عزیزم. الهی حاجت روا بشی

سلام من مرکز مام میرمبرای ادلین بار دارم ای وی اف میکنم پیش دکتر نصر این هفته هم انتقال دارم

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

نمیدونم چجوری باید گفت دکتری خوبن یا نه من که سردر نمیارم از کاراشون ولی 

فکر میکنم خیلی با دقت کار انجام میدن 

من یکبار ویزیت شدم پیش سهیلا عارفی زیاد خوشم نیومد

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
سلام من مرکز مام میرمبرای ادلین بار دارم ای وی اف میکنم پیش دکتر نصر این هفته هم انتقال دارم

به سلامتی عزیزم. الهی با دست پر و دل خوش 

خودم چهارشنبه برای اولین بار ویزیت شدم از کار دکتر نصر خوشم اومد و بنظرم دقیق و به روز بودن. اما در مورد کار مرکز دو دل هستم

نمیدونم چجوری باید گفت دکتری خوبن یا نه من که سردر نمیارم از کاراشون ولی  فکر میکنم خیلی با دق ...

میشه بگین چند تا تخمک و چند تا جنین براتون تشکیل شد؟

۱۶تا تخمک ۷تا جنین ۴تا کیفیت آ 

۳تا هم آ ب

منتهی با دوز دارو کم اینها بودن

۱۶تا تخمک ۷تا جنین ۴تا کیفیت آ  ۳تا هم آ ب

الهی شکر عزیزم. 

الهی با اولین انتقال دامنت سبز بشه