2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

257 بازدید | 28 پست

دیروز عصر من روی ایوون مادر شوهرم نشسته بودم مادرشوهرم‌در و بست و از تو قفل کرد خیلی ناراحت شدم به برادر شوهرم گفتم گفت دنبال بهونه نباش میخواست عصرونه بخوره بچه هات اذیت میکردن درو بست واقعا من الکی ناراحت شدم .به خواهرم گفتم خیلی ناراحت شد 

من نوری کیجا 😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره به قرآن در و از تو قفل کرد .من پیش در رو ایوون نشسته بودم .به برادر شوهرم گفتم ناراحت شدم گفت حرف الکی نزن دنبال بهونه ای .مگه چیکار کرد واقعا ناراحتی نداشت ؟دارم آتیش میگیرم 

من نوری کیجا 😉
کار بدی نکرده انگار حالا انداختتش ا خونه بیرون درو روش قفل کره.گفته حالا هروقت خواست بیاد درو باز می ...

یعنی من پیش درش نشستم این در و ببنده نه اینکه از درون قفل کنه .واقعا درکت نمیکنم اگه یه نفر با تو تین کارو بکنه چیکار میکنی؟

من نوری کیجا 😉
نه بابا دید سلام کردم جواب داد .بچه هام در میزدن باز میکرد جواب میداد باز می بست  

در اینصورت اگه من بودم دیگه نه خودم میرفتم و نه میذاشتم بچه هام برن خونش. خیلی کارش زشت بود