2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینجوریه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 98 پست
نه شما میگی شنیدم وقتی میخوای لباس هم دربیاری خوبه بسم الله بگی اره؟

اره عزیزم تازه میگن تو حموم لخت کامل نشین ولی من فقد بسم الله رو میگم

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه باشه شوهرت چیکار میکنه مثلا؟! 😂 ولی جدا از شوخی هر وقت رفتی حموم، بسم الله بگو و قل هو الله یا ...

انقدر ناس و خوندم بیشتر میترسیدم نمیدونم چرا😥 انشالله پیش نیاد ولی ایت الکرسی هم فک کنم خوبه 

من ترسو ام ولی میگم ک خونه قبلیمون حمومش زیر زمین بود ساعت ۴و۵ صب یهو جو گیر میشدم میرفتم حموم نمی ...

من خونه قبلیمون حموم و دسشویی ته راه رو بود هیچوقت نمیتونستم برم همیشه زنگ میزدم مامان دارم میترکم زود بیا 😂 برای دسشویی حالا حموم که جای خود داش

من خونه قبلیمون حموم و دسشویی ته راه رو بود هیچوقت نمیتونستم برم همیشه زنگ میزدم مامان دارم میترکم ز ...

من الان تنهای تنهام طبقه بالا😐هیچیم نیس ک منو بخوره

ولی تاپیکت کم کم داره تو دلم رعب و وحشت ایجاد میکنه

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
نه دوسری اینجوری شدم خودشم اخر کار که میخوام بیام بیرون اینجوری میشه دیگه دست و پام سست میشه نه میتو ...

کلا از قدیم میگن دختر تنها تو خونه اس ب اینه نگا زیاد نکنه.عریان نباشه.حمام نره

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
نه شما میگی شنیدم وقتی میخوای لباس هم دربیاری خوبه بسم الله بگی اره؟

بله خوبه ی فرضیه یا افسانه نمیدونم چی میگن ک لباس در بیاری بسم االله بگو شیاطین وارد لباسات نشن

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
عه پس تنها نیستم😃

عادیه باو🤣😅

خیالاتی نشدی🤔

نه چن باری اینجوری شدم یه بارم خونه قبلیمون مامانم حموم بود منم دسشویی بابام اومد صدام کرد منم جوابشو دادم ها بعد گف مامانت میگه فلان یادم نیس چی گف خلاصه چن کلمه حرف زدیم اومدم بیرون دیدم بابام خوابه خوابه بیدارش کردم گفتم مگه یکی دو دقیقه پیش باهام حرف نمیزدی گف نه بابا من خواب بودم اون موقع هم خیلیییی ترسیدم😢

اره عزیزم تازه میگن تو حموم لخت کامل نشین ولی من فقد بسم الله رو میگم

وایی من که از اول تا اخر لخت مادرزادم 😅 عزیزم برای امضات صلوات فرستادم انشالله مشکلت حل بشه😍