2777
2789
عنوان

اسهال کودک

369 بازدید | 16 پست

سلام دوستان پسرم الان شش ماهشه و اسهال داره یه روز زرد و لیزکی و دودونه بود به یه روز الان سبز و لیزکی با رشته رشته مشکی هست کسی بچش اینجوری شده ببینم علتش چیه البته دارو امپرازول میخورد الان دکترپدی لاکت بهش داده 

پدی لاکت چه قدمیدی واس ۶ماه؟موز ندادی؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا قطره من میدادم

کم نیس؟فک کنم باید ۵تاداد

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

کرم کو... نداره؟ اگه دونای سفید تکون بخوره کرم داره اگه نه مشکل گوارشه رنگش دیگه تو تخصص من نیست😆

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
گفته 6قطره موز هم یه ذره دادم دکتر گفت نده 

همون موز ریش ریش سیاها نترس

پسر منم چند روزه آبکی آبکی سبزه همه ميگن واس دندوناش خیلی کمه هرسری ی ذرس

بچه من تو 24ساعت نزدیک 12بار شده اپل آبکی زرد بود الان کلان لیزکی سبز و رشته رشته مشکی توشه

بچه من تو 24ساعت نزدیک 12بار شده اپل آبکی زرد بود الان کلان لیزکی سبز و رشته رشته مشکی توشه

ن پسر من کمه شاید در روز دو یا س بار اونم خیلی کم اما پس تو شما سریع تر ببر دکتر خطرناکه اسهال واس کودک

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️