2777
2789
عنوان

حس میکنم افسردگی بارداری گرفتم

134 بازدید | 37 پست

همچین چیزی هست؟ 

حال روحیم ب شدت بده دائم می‌خوام گریه کنم سریع اشکم درمیاد خیلی عصبیم حوصله هیچ کاری و هیچ کسی رو ندارم  

از اون طرف استرس دارم برا بچه ضرر نداشته باشه 

ی سری مشکل ام داشتم هفته قبل که بدترش کرد 

تو شدی 🌙من👶❤️

این تغییرا طبیعیه. الانم بخاطر این کرونای لعنتی زنای باردار مستعد افسردگی شدن. حال خراب و تغییرات هورمونی و تو خونه موندن همین میشه

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخشید ولی من یه سوال مهم دارم من چن روز پیش مریض شدم دارو سفکسیم و میتوندازول خوردم واسه عفونت معده و اداپرارم تغیر رنگ داده بعضی وقتا انگار خونیه بعضی وقتا زرد تیره  شاید دل دردام به خاطر شن یا سنگ بوده و اینوه بعد تموم شدن دارو ها هنوز همی جوریم کسی میتونه کمکم کنه؟؟

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
این تغییرا طبیعیه. الانم بخاطر این کرونای لعنتی زنای باردار مستعد افسردگی شدن. حال خراب و تغییرات هو ...

خیلی میترسم بدترشم دیگه نتونم از پس خودم بر بیام 😣😣

تو شدی 🌙من👶❤️
بخشید ولی من یه سوال مهم دارم من چن روز پیش مریض شدم دارو سفکسیم و میتوندازول خوردم واسه عفونت معده ...

عفونت ادراری نداری یا عفونت کلیه؟ ی سونو برو شاید سنگ اومده تو مثانت دفع نشده

من انقدکاردارم سرم شلوغه همش سرکارم خسته شدم.همش میترسم انقدکارمیکنم برام مشکلی پیش بیادولی مجبورم.شما هم خودتومشغول یه کاری کن که بیکارنباشی فکرکنی.

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
بخشید ولی من یه سوال مهم دارم من چن روز پیش مریض شدم دارو سفکسیم و میتوندازول خوردم واسه عفونت معده ...

من نمی‌دونم عزیزم تاپیک بزن شاید کسی چیزی دونست راهنماییت کنه 

تو شدی 🌙من👶❤️
عفونت ادراری نداری یا عفونت کلیه؟ ی سونو برو شاید سنگ اومده تو مثانت دفع نشده

عفونت زنانه هم میشه؟ 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
خیلی میترسم بدترشم دیگه نتونم از پس خودم بر بیام 😣😣

میوه زیاد بخور کمتر بخواب فیلم و کلیپ شاد ببین تلفنی با دوست وخاهر و...حرف بزن وقتتو پرکن

من نمی‌دونم عزیزم تاپیک بزن شاید کسی چیزی دونست راهنماییت کنه 

واسه این چیزا نمیان و چیزای دیگه مهم براشون

من انقدکاردارم سرم شلوغه همش سرکارم خسته شدم.همش میترسم انقدکارمیکنم برام مشکلی پیش بیادولی مجبورم.ش ...

فکرو خیال ولم نمیکنه خودمو سرگرم میکنم یدفه ی چیزی یادم میاد بهم میریزم 

با نقاشی و کار خونه و  این چیزا خودمو سرگرم میکنم ولی خب کافیه شوهرم بهم بگه تو طوفان میشم 😣

تو شدی 🌙من👶❤️