عاطی222 مدیر عضویت: 1395/08/04 تعداد پست: 23869 عنوان حس میکنم افسردگی بارداری گرفتم | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 37 پست همچین چیزی هست؟ حال روحیم ب شدت بده دائم میخوام گریه کنم سریع اشکم درمیاد خیلی عصبیم حوصله هیچ کاری و هیچ کسی رو ندارم از اون طرف استرس دارم برا بچه ضرر نداشته باشه ی سری مشکل ام داشتم هفته قبل که بدترش کرد تو شدی 🌙من👶❤️ 1399/04/13 | 20:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الناز_خانوم عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 11916 عفونت زنانه بیشتر با ترشح و سوزش و خارش همراهه شنیدم تغیر رنگ ادرار خیلی بده من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم
عاطی222 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/04 تعداد پست: 23869 میوه زیاد بخور کمتر بخواب فیلم و کلیپ شاد ببین تلفنی با دوست وخاهر و...حرف بزن وقتتو پرکن باشه عزیزم ❤️ تو شدی 🌙من👶❤️
خیارماست عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 6215 شنیدم تغیر رنگ ادرار خیلی بده نه ب کلیه ربط داره. یا سنگ داری یا عفونت .یا بدنت خیلی کم آبه . بیشتر مایعات بخور. شایدم ی چیزی خوردی رنگ ادرارت تغییر کرده. ی سونو بری بهتره آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
عاطی222 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/04 تعداد پست: 23869 واسه این چیزا نمیان و چیزای دیگه مهم براشون آره خب رنج سنی سایت تغییر کرده کاربرای ی هم که اطلاعات داشتن کمتر میان تو شدی 🌙من👶❤️
خیارماست عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 6215 باشه عزیزم ❤️ 💗💗🍀🍀 آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
عاطی222 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/04 تعداد پست: 23869 بخشید ولی من یه سوال مهم دارم من چن روز پیش مریض شدم دارو سفکسیم و میتوندازول خوردم واسه عفونت معده ... اگه سنگ کلیه داشته باشی رنگ ادرار تغییر میکنه آب زیاد بخور سونو ام بدی بهتره تو شدی 🌙من👶❤️
الناز_خانوم عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 11916 نه ب کلیه ربط داره. یا سنگ داری یا عفونت .یا بدنت خیلی کم آبه . بیشتر مایعات بخور. شایدم ی چیزی خورد ... باشه عزیز دلم مرسی یه دل درد خیلی شدید گرفتم بعد ایتجوری شدم من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم
الناز_خانوم عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 11916 آره خب رنج سنی سایت تغییر کرده کاربرای ی هم که اطلاعات داشتن کمتر میان اره متاسفانه منم کم سنم ولی بهضی اطلاعاتم خوبه و کمکم میکنم من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم
عاطی222 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/04 تعداد پست: 23869 اول ۱۸ منم امروز رفتم تو بیست خودتو سرگرم کن با چیزی بهتر شی من الان خیلی داغون بودم دلم خواست با کسی حرف بزنم تو شدی 🌙من👶❤️
الناز_خانوم عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 11916 اگه سنگ کلیه داشته باشی رنگ ادرار تغییر میکنه آب زیاد بخور سونو ام بدی بهتره با ازمایش مشخص میشع ؟ من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم
مجنووونم عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 804 منم امروز رفتم تو بیست خودتو سرگرم کن با چیزی بهتر شی من الان خیلی داغون بودم دلم خواس ... وقتی داغونم با خودمم سر لج دارم. حوصله هیچ کاری ندارم. فقط این گوشی بی صاحاب مجنونِ حسینم ، شیدای ابالفضل...
خیارماست عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 6215 باشه عزیز دلم مرسی یه دل درد خیلی شدید گرفتم بعد ایتجوری شدم پس از عفونت کلیه س. اگه سنگ بود کلیه درد شدید میگرفتی آب زیاد بخور و یه ازمایش ادرارم بدی مشخص میشه. انشالله خوب بشی زودتر آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
الناز_خانوم عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 11916 پس از عفونت کلیه س. اگه سنگ بود کلیه درد شدید میگرفتی آب زیاد بخور و یه ازمایش ادرارم بدی مشخص میشه. ... مرسی عزیز دلم چشم من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم
عاطی222 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/04 تعداد پست: 23869 اره متاسفانه منم کم سنم ولی بهضی اطلاعاتم خوبه و کمکم میکنم چه خوب عزیزم ♥️آره کاربر کم سن ام داشتیم که خیلی با اطلاعات بوده ولی خب کلا سایت عوض شده بیشتر جنبه سرگرمی پیدا کرده تا کاربردی بودن تو شدی 🌙من👶❤️