بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها درجریانید که چه اتفاقاتی افتادو .... هشت رسید اومدن تو رنگ به رخ نداشت😔
ناراحت بود اخم داشت ولی به روش نمی اورد . من از در اومد تو سرمو انداختم پایین (خجالت کشیده بودم )بهش سلام دادمو بغلش کردم😔 نه سرد برخورد کردن نه گرم . تعارف کردم نشست . میوه اینا بود تعارف کردم .
همسری چای اورد گذاشتم جلوش تشکر کرد🙁 یه قلوپ از چای برداشت و دیگه نخورد . 😔 بهش گفتن مادر جان باهاتون حرف دارم .
همسری رو فرستادم بیرون نشستم پیشش گفتم مادر من اشتباه کردم شما خیلی برای شهاب زحمت کشیدید ۳۰ و چندی سال بزرگش کردید ... ذوق داشتین برای اولین نوه ی پسریتون (اون یکی جاریم باردار نمیشه متاسفانه)،منم سرم درد میکرد و بارداریه دیگه .... امیدوارم منو ببخشید و شما قدمتون روی چشم منو شهاب جا داره . من باهاتون بد صحبت کردم .
بعدش گفت که درسته که دلم ازت شکست ولی منم پیش خودم فکر کردم گفتم شاید درست نبوده که باهاتون بیام و مزاحم شم ). بچه ها منم احساساتی شدم اشکم دراومد .دوباره صورتشو بوسیدمو گفتم من بد رفتار کردم که شما هیچی نگفتید و من جوش اوردم .
اونم گفتش حق داری و ...(میدونم که الکی گفته چوت کاملا مقصر من بودم). بلوزشو اوردم و بهش دادم دوباره بغلم کرد . شهابم اومد اونم مامانشو تو بغِل کرد . بعدش بردم چندتا تیکه خرت و پرت بچه رو نشون دادمو ....
بعد ار اینکه اومدم تو سایت دیدم خییلی کارم اشتباه و بچگونه بوده .عنوانم هم فکر میکردم کارم خوب بوده😔
مامانِ شایلین 🥰 در انتظار نی نی دوم🤰🏻شایلین:۲۰/۶/۹۹
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘