2777
2789
عنوان

بیاین از هزینه های بچه داری بگین برای تصمیم گیری😇😇😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 117 پست
دیگه مادر خرید عزیزم من خیلی چیزارو نخواستم اونم هر چی خرید مارک خوب خرید انصافا هم ارزشش رو داشت گ ...

بازم نبایدمیزاشتی این قدر تو خرج بیوفته.گناه داره.

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویزیت فوق تخصص ۶۵ تومن ۱۰۰واسه چه دکتری میدین؟!

دکتر کیوان ملکی مستشاری کرج عزیزم زنگ بزن بگو چرا اینقدر میگیری ۹۰ تومن ویزیت هر بارم خودش ماسک میده ۱۰ تومن ماسک

تیکر یک سالگی عشقم😍دختر نازم😘
بازم نبایدمیزاشتی این قدر تو خرج بیوفته.گناه داره.

وضع مالیشون خوبه خودش خواست منم خیلی چیزارو نخواستم باز رفت خرید

ما اذری هستیم رسم و رسوم خاص داریم 

تیکر یک سالگی عشقم😍دختر نازم😘
دکتر کیوان ملکی مستشاری کرج عزیزم زنگ بزن بگو چرا اینقدر میگیری ۹۰ تومن ویزیت هر بارم خودش ماسک میده ...

چه پول زوری میگیره‌

عجبا

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
اسی منم مثل خودتمممم شوهرم خیلی دلش میخواد ولی من نمیخوام احساس میکنم زوده چندسالته استارتر؟من ...

منم25 ام شوهرم زیاد نمیگه ولی تو برنامش هست من میترسم😂

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫