2777
2789
عنوان

بیاین از هزینه های بچه داری بگین برای تصمیم گیری😇😇😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 117 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشنیدی؟😁 زندونیه ک ازاد میشه چون پول نداره تو زندون هر کی واسش ی مبلغی کم هم شده میده  یا وا ...

😂😂شنیدم ولی معنیشو نمیدونستم 😐فک میکردم سکه جمع میکنن اخه یه بار تو تلوزیون سکه میدادن میگفن گلریزونه 😑😑😁😁😁پس همون صدقه ای خودمون مرسی واقعا 😂😂

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
پسر سوم من الان سه ماهش است، شیر خشک هم می هوره علاوه بر شیر خودم، شاید به طور میانگین ماهانه 300هزا ...

مگه پوشک گرون نیس😫

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
درسته من نیازای ابتداییشو میگم پوشک شیرخشک و ویتامیناش

شیر خشک ماهی دوتا قوطی میخاد هر قوطی ۳۵تومن 

پوشکم حالا سایز ۳تو مایه های ۵۰تومن 

حالا اسحال بشه و ایتا نمیدونم 

بعد ۶ماهش میشه مغز میخاد تو فرنی بریزی ۱۰۰تومن 

ویتامین حالا سانستول و یا قطره اهن یا زینک بشه ماهی ۱۰۰تومن یا بچه کوچیک تر ۳ماهی ۱۰۰تومن 

حالا لباس توخونگی با توجه به سایز بچه حالا در نطر بگیریم لباس تیکه ای کناز خیابونی یا جمعه بازار و اینا اونم ۷۰تومن حالا جای باکلاس و لباس مهمونی و اینا بماند تو ۲۰۰ تومن حالا اینا که گفتم دسته پایین حالا یکی گرونتر میخره یکی کلا نمیخره 

😂😂شنیدم ولی معنیشو نمیدونستم 😐فک میکردم سکه جمع میکنن اخه یه بار تو تلوزیون سکه میدادن میگفن گلری ...

وای ن ناراحت نشو

بیشتر بین دوستا ب شوخی میگیم😂

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

ماهی یک،یک ونیم خرجش هست

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن