2777
2789
عنوان

چطور توی مدرسه خوب باشیم 2

329 بازدید | 13 پست

سلام

خوب فکر کنم که تاپیک قبلی گم و گور شد و من هم خیلی کار با نی نی سایت رو بلد نیستم 😁 و یکی دیگه زدم 

خوب خیلی استرس ورودی هایی جدید مدرسه رو دارم 

درسته از هفتم توی همین مدرسه بودم و دوستایی خودم رو (شامل همه کلاس میشه ) دارم ولی خب وردی هایی دهم تیزهوشان ترسناکن 

سال بالایی میگن که درسشون خیلی خوب ولی خب فکر کنین یه طورین 

دقیقا مثل هفتم ها ندید بدید رفتار میکنن 

و قرار تا مدت ها از مدیر معاون بترسن و هرچی شد گزارش کنن

به نظرتون با وردی هایی جدید چطور رفتار کنم ؟

یا کلا چطور توی مدرسه خوب باشم؟

اگه کس تجربه ایی داره ممنون میشم که بگه ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ورودی ها چیکار داری ‍؟😑

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
با ورودی ها چیکار داری ‍؟😑

پایه خودتون ؟

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
اره دیگه  کلا وردی جدید دوبار گرفته میشه  هفتم و دهم  البته گاهی اوقات پایه هایی د ...

فکر کردم سال پایینی . باهاشون خوب باشید اونا از شما اوضاعشون بدتره چون وارد جمعی شدن که بیشترتشون همو میشناسن ، براشون سخته . بعد یکی دوماه قشنگ شخصیتشون معلوم میشه اون موقع می تونی صمیمی بشید ولی تنهاشون نزارید