2777
2789

بچه ها من از یه پسری خیلی خوشم اومده ک با بابام در ارتباط بود و بابام شمارشو داره‌ .

تویه چند باری که دیدمش و اومد خونمون من خیلی ازش خوشم اومد و واقعا گرفتارش شدم.

شب و روز  بهش فکر میکردم داشتم دیوونه میشدم واقعا.

گفتم بیام شمارشو از گوشی بابام بردارم بهش ابراز علاقه کنم .

شمارشو برداشتم با گوشی دوستم بهش پیام دادم گفتم بهش خیلی دوسش دارم و خلاصه بهش ناشناس ابراز علاقه کردم .بهش گفتم ک من دوست دارم و با شماره دوستم دارم این پیامو بهت میدم.از اخر گفتم خواهش میکنم سنت رو بهم بگو خیلی دوست دارم بدونم .ولی سین زده و جواب نداده.😕

داغون شدم واقعا

با اینکه جوابمو نداده من هنوزم دوسش دارم .الان یک سال و نیمه ندیدمش ولی هر روز عکسشو نگاه میکنم و بهش فکر میکنم.

مطمئنم ک دیگه هیچ وقت قرار نیست ببینمش.

منم اگه یه شماره ناشناس بهم پیام بده ابراز علاقه کنه جواب نمیدم

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

چن سالته

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جواب میداد که افتصاح بود‌.ابروداره باخودش میگه کسی داره امتحانم میکنه. بچه شدیا.اینا تب تنده بخدا.عشق یطرفه فقط باخته عزیزم

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

با همه احترامی که برات عشقت قائلم ولی اشتباه کردی بهش گفتی...

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

😂😂شايد ذوق مرگ شده 

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه
بیخیال شو

تامام

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

خو فک کردی فامیلی چیزی هسی و دسش انداختی 

ولش کن دیگ

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

بیخیال بابا یک سال و نیمه طرف رو ندیدی چطور عاشقشی

اصلا چندسالته؟؟؟

عشق یک طرفه بدرد نمیخوره بیخیال شو

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم