2777
2789
عنوان

خییییلی درد داره لامصصب 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 53 پست
به نظرم قبلش لیزر کنی بهتره زیاد هزینه نداره من دوستم قبل ازدواج لیزر کرده بود بدنش مو داشت شدید ولی ...

آره ولی قبلش باید برم سر کار ک بتونم ماهانه هزینه ش رو بدم خدا بخواد قصد دارم به محض اینکه برم سر کار لیزر کنم.فعلا  با ژیلت نمیزنم و موم میکنم آخه خالم ک لیزر کرده میگه اگه موم کنی لیزر راحت تره و بهتر جواب میده.شما جلسه ای چقدر پرداخت کردی برا کل بدن؟

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر 💋 تا به حال دو بار تو عمرم بند انداختم صورتمو فقطم گریه کردم 😅😅 آره شنیدم تریاک و سرکه ...

نمیدونم گلم من تو فکر لیزر کل بدن هستم.من پشت لبم روغن مورچه میزدم یه مدت واقعا کم شده فقط دو طرفش زیاد داره.الانم روغنمو خوابگاه جا گذاشتم.من کرمانی ام اینجا تریاک فراوونه من یه کوچولو از عموم گرفتم تو یه شیشه کوچیک درست کردم😅😅😅دنبالم دوباره گیر بیارم ولی کسی بهم نمیده😅😅😅😅همه فکر میکنن میخوام معتاد بشم😅

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
کجاها رو باهاش بند میندازی؟؟ شایدم من وارد نیستم

کل صورتمو باهاش بند میندازم دور ابروهامو هم ،دورابروهام خیلی مواظبم به ابروهام نخوره انگشتمو میزارم رو ابروهام

خدایا کمکم کن تا به آرزوهام برسم 
نمیدونم گلم من تو فکر لیزر کل بدن هستم.من پشت لبم روغن مورچه میزدم یه مدت واقعا کم شده فقط دو طرفش ز ...

😂😂😂 خدانکشتت دختر چه راحت گیر میاری 

حالا جواب داده تریاک؟ شنیدم یبار بند بندازی مخلوط تریاک و سرکه بزنی دیگه اصلا در نمیاد 

یا باید همینجور استفاده کنی چند بار.؟

😂😂😂 خدانکشتت دختر چه راحت گیر میاری  حالا جواب داده تریاک؟ شنیدم یبار بند بندازی مخلوط تریا ...

نه بابا به یه بار نیس که باید مدام استفاده کنی منم دوبار زدم فقط.انشاالله ک نتیجه بده.عموم اینا دارن خو😅😅😅ولی بابام بخاطر من نمیره دنبالش😢😢😢الانم میخوام هنو کسی بهم نمیده رفتیم خونه بابا بزرگم باید ازش بگیرم بابابزرگام اهل دلن عموهام برا پدربزرگم میگیرن ی بار اندازه یه نخود ازشون گرفتم😆😆😆

نه بابا به یه بار نیس که باید مدام استفاده کنی منم دوبار زدم فقط.انشاالله ک نتیجه بده.عموم اینا دارن ...

من خیلی مو زاید دارم یعنی جواب میده

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نه بابا به یه بار نیس که باید مدام استفاده کنی منم دوبار زدم فقط.انشاالله ک نتیجه بده.عموم اینا دارن ...

ان شاءالله جواب بگیری وای هر کی ندونه شک میکنه بهت خخخ😅 اینجاها که از این خبرا نیس بشه پیدا کرد😿

من خیلی مو زاید دارم یعنی جواب میده

احتمالا جواب بده ولی اگ تونستی برو لیزر اگه نه از همین استفاده کن

ان شاءالله جواب بگیری وای هر کی ندونه شک میکنه بهت خخخ😅 اینجاها که از این خبرا نیس بشه پیدا کرد😿

اینجا که فراوونه ولی خب باید بزرگترا برام بگیرن اونام کوتاهی میکنن😅

احتمالا جواب بده ولی اگ تونستی برو لیزر اگه نه از همین استفاده کن

لیزر رفتم ولی چون کیست هام برگشتن درامده

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر