2777
2789
عنوان

خییییلی درد داره لامصصب 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 53 پست

من فقط برا صورت استفاده میکنم عالیه سه ساله دارم

اطراف ابرو رو زقت کن ک اشتباهی نگیریش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همین نی نی سایت بی صاحاب تعریفشو شنیدم اخه😑😑😑😑

عالیه واسه صورت  اول درد داره مثل بند معمولی  بعد عادی 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
بهترین نوع اصلاح وکس جدید اومدن میذاری آب شن تو دستگاه خودشون بعد ک اب شدن بزن ب دستت خشک که شد با ی ...

چه باحال 

آره نوره که همیشه میزنم اما دوستداشتم از ریشه در بیاد که این دستگاه درد داااره

من میندازم همش میچسبه به دستم کنده نمیشه

چ مارکی استفاده میکنی؟برا من خوبه دستامم خودم موم میکنم پاهام فقط درد داره میدم یکی موم کنه حتی پد مخصوص هم نمیگیرم با کاغذ البته کاغذ باید جون دار باشه نه نازک.مارک مومم پروین هست

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
خخخخخ چه خوب اخه میگن لیز هم دائمی نیست بعد زایمان و تغییر هرمون برمیگرده ک

دائمی که نیست درسته ولی خیلی خیلی کم شدن و وقتی درمیاد خیلی نازک در میاد هر چند ماه هم ممکنه یه تمدید بخواد ولی در کل بهتر از موبر و موکن و ژیلت من که خیلی راضیم دارم رو مخ شوهرمم کار میکنم که اون هم لیزر کنه دوتامون لیز شیم 😂🤣😂🤣

من هم قبلا از این مشکلات داشتم رفتم لیزر کردم کل بدنمو الان دیگه پاک پاکم به قول شوهرم  که میگه ...

من فعلا پولشو ندارم.ولی اگ ازدواج کنم توکل به خدا حتما اقدام میکنم برا لیزر

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
من موهاام مشکی تو آفتاب مثل کاکتوس و جوجه تیغی ام 🤣

منم بدنم مو داره ولی خداروشکر صورتم بوره.ولی عزیزم زیاد شمع و وکس نکن پوستت به مرور پیر میشه.پولشو داشتی برو لیزر اگرم نه با بند بردار بعد از برداشتن هم روغن مورچه بزن.اگه بتونی تریاک رو با سرکه سیب آب کنی بعد اصلاح بزنی بهتره.به مرور کم میشه.

من فعلا پولشو ندارم.ولی اگ ازدواج کنم توکل به خدا حتما اقدام میکنم برا لیزر

به نظرم قبلش لیزر کنی بهتره زیاد هزینه نداره من دوستم قبل ازدواج لیزر کرده بود بدنش مو داشت شدید ولی بعدش مثل یه هلو شده بود من که دختر بودم عاشقش شدم شوهرش که دیگه بماند البته شاید بدنشو قبلا با مو دیده بودم اینجوری بود واسم

منم بدنم مو داره ولی خداروشکر صورتم بوره.ولی عزیزم زیاد شمع و وکس نکن پوستت به مرور پیر میشه.پولشو د ...

خداروشکر 💋

تا به حال دو بار تو عمرم بند انداختم صورتمو فقطم گریه کردم 😅😅

آره شنیدم تریاک و سرکه بزنی دیگه در نمیاد تریاک از کجا پیدا کنم اخه 😂 

روغن مورچه باید اصل باشه که جواب بده اکثرا قاطی دارن ج نمیده اصلش رو نمیدونی از کجا باید پیدا کرد؟ 

لیزرم چیز خوبیه شاید امتحان کنم چقدر میگیرن برای صورت ؟