2777
2789
عنوان

برای پسر 10ساله برای تولد چه هدیه ای خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5886 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم عاشق سگهای نگهبان.😄

خودمم دوست دارم😍😄

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
اسکوتر برقیم خوبه

اره پیشنهاد خوبیه اینم ممنونم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

میکروفن اسپیکر دار بلوتوثی هم معمولا پسرا دوست دارن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اینم داره😆

تیرکس😆😆

براش شطرنج بگیر

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
الان خواسته ی بچه ها عوض شده، من همیشه مداد رنگی کادو میگرفتم و عاشقشون بودم اگه پسرتون ب لوازم تحری ...

ای ول فکرت عالیه گلم

اسباب بازی خیلی چیزا هست تو بچتو میشناسی عشق ماشینه تفنگ فوتبال چی 

عشق فوتبال و سگهای نگهبان 

پسر من عاشق کتاب خانه درختیه شاید پسر شما هم خوشش بیاد

اتفاقا خیلی کتاب دوست داره و میخونه .ممنونم از پیشنهادت

بازی فکری باحال بگیر که تو خونه خودتم باهاش بازی کنی

اره اینم عالیه.خیلی دوست داره بازی کنم باهاش 😍

کیک رو خودت درست کن

بچه کوچیک دارم وگرنه از خدامه بخدا