سلام دوستان میشه لطفا راهنمایی کنین؟ من پسرم 10سالشه با این اوضاع کرونا نمیخوام براش جشن بگیرم فقط برای اینکه بدونه به یادش هستیم میخوام براش هدیه و کیک بخرم.فقط نمیدونم چی بخرم که هم سورپرایز بشه وهم خوشحال.به نظرشما چی خوبه؟
یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
این برادختر۲۴ساله هم مناسبه😁حیف توان مالیش ندارم🤦♀️
ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان خواسته ی بچه ها عوض شده، من همیشه مداد رنگی کادو میگرفتم و عاشقشون بودم اگه پسرتون ب لوازم تحریر علاقه داره میتونین از این جعبه های بزرگ که پر از مداد رنگی و ماژیک و... است بگیرین
ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)