2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد اسم دنیا چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 4031 بازدید | 35 پست
خخخ.. فک میکنم دنیام با بدنیا اومدن دنیام خیلی قشنگ تر و جای بهتری واسع زندگی کردن میشه... این طور ...

کلا دنیات عوض میشه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
مرسی عزیزم.قبول دارم یکم قدیمیه .اما شوهرم حتما اسم مذهبی میخاد.ولی انتخابو پای خودم گذاشته.من از بی ...

توی قرآن به این حیات ما گفته شده دنیا چون از آخرت بی ارزش تره

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا شنیدم معنیش خوب نیست ..فکرکنم بمعنی پست هست

واااای آره راست میگی هاااا

یکی ازمعنی هاش پست هست ک از دنی و دنی از دون به بمعنی پسته ..

ولی ی معنی  عالم جهان هستی گیتی هم داره...

چ کنم چیکار کنم؟!

خخخ.. فک میکنم دنیام با بدنیا اومدن دنیام خیلی قشنگ تر و جای بهتری واسع زندگی کردن میشه... این طور ...

عزیزم انشاالله ب سلامت زایمان کنی.نه هرجور حساب کنی دنیا خوب نیست .دنیا محل گذره ولی تو ک نمیخوای دنیات بگذره فقط ....درسته ؟! میخوای ی زندگی خوب با دخترت داشته باشی باز هستی بذاری بهتره 

واااای آره راست میگی هاااا یکی ازمعنی هاش پست هست ک از دنی و دنی از دون به بمعنی پسته .. ولی ی ...

من بشخصه نمیپسندم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
من هم...ولی ترجیح نه حتما...اگ میتونستم دیانا بر میداشتم...

متوجه نشدم پس چرا میخواین دنیا که ایرانی نیست بذارید

هیئت دولت سوئد که خودش رو اولین کشور فمنیستی میداند میان ایران و روسری سر میکنند.این لحظه ای هست که یک انسان شرفش را برای پول میفروشد.
عزیزم انشاالله ب سلامت زایمان کنی.نه هرجور حساب کنی دنیا خوب نیست .دنیا محل گذره ولی تو ک نمیخوای دن ...

مرسی عزیزم لطف دارین...انشا الله

الدنیا مزرعه الاخره...دنیا محل کشت و کار و تلاش هست...

گذر میکنیم ینی غم دنیا رو نخوریم

ینی خیلی دل نبندیم

ینی هدف والا ب قول جومونگ داشته باشیم😄😀😆 

مرسی عزیزم لطف دارین...انشا الله الدنیا مزرعه الاخره...دنیا محل کشت و کار و تلاش هست... گذر میکنیم ...

من الان تا صبح بگم بی فایدس خواهر خخخ دلت اصلا گرفته اسم دخترت رو بذاری دنیا.... ی کم بیشتر فکر کن راجع بهش اسم جالبی نیست